Lider Gidiyoruz Lider Döneceğiz

Lider Gidiyoruz Lider Döneceğiz
Rizespor'un teknik direktörü Engin Korukır, Göztepe maçında hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi, "Liderliğimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

Engin Korukır, esmanda oynayacakları Göztepe maçının zor geçeceğini, haftadır kazanamayan rakiplerinin bu maçı çıkış olarak gördüğünü vurgularken şöyle konuştu: "Göztepe için olduğu gibi bizim için de bu maç çok önemli. Güçlü rakibimiz karşısında çok iyi ofansif futbol oynayan bir Rizespor olacak. Onlar dirençli bir ekip ama biz de onlara karşı direnç göstereceğiz. Hedefimiz 3 puanı almak. Bunun için gücümüz var. Takım her geçen gün daha iyi futbol oynuyoruz. Alacağımız 3 puan bizim için çok değerli ama kaybetmemekte önemli. Liderliği averaj farkı ile değil puan farkı ile elde etmek istiyoruz. O nedenle seri galibiyetler almamız gerekiyor."

Pazar günü Göztepe ile karşılaşacak olan yeşil mavililerde sakatlıkları süren Kenan ve Çetin kadroda yer almadı, cezası biten Mesut kadroya dahil edildi. Çaykur Rizesporlu taraftarlarda Göztepe maçı için organize oldu. Yaklaşık 2000 kişinin takımlarını destekleyeceği bilirildi.