Lider Market Rize’de Açıldı

Lider Market Rize’de Açıldı
Gökkuşağı Yatırım A.Ş. bünyesinde Rize’nin Gündoğdu bölgesinde Çarşamba günü hizmete giren Lider Market’in resmi açılışı bugün gerçekleştirildi.

Tecrübeli ve güleryüzlü 45 personeliyle 2500 metrekare alanda 15 bin ürün çeşidiyle kaliteli ürünleri uygun fiyatla sunmayı hedefleyen Lider Market, Rize Merkeze bağlı Gündoğdu mevkii Seçkin Düğün Salonu karşısında hizmete açıldı.

Lider Market’in resmi açılışı kurdela kesimi ile yapıldı.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ve Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şükrü Cevahir ile Gökkuşağı Yatırım A.Ş. şirket ortakları tarafından kurdela kesimiyle resmi açılışı gerçekleştirilen Lider Market’in açılışına ayrıca, Eski Bakan ve Eski Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Asım Çillioğlu, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Protokol üyelerinin şirket ortaklarına hayırlı olsun dileklerini ilettiği açılışın ardından katılımcılar mağazayı gezdi.

70 araçlık otopark imkanıyla rahat bir alışveriş ortamı sunan Lider Market, ayrıca, gıdadan giyime, ev tekstilinden züccaciyeye, elektronikten temizlik ürünlerine kadar evlerde ihtiyaç duyulabilecek tüm ürünleri geniş, ferah, rahat ve konforlu bir ortamda müşterilerine sunmaya devam ederken, servis araçlarıyla da Kalkandere’den Fındıklı’ya, Hemşin’den İkizdere’ye kadar Rize il genelinde hizmeti evlere kadar ulaştırıyor.

lider-market-rize’de-acildi-(3).jpglider-market-rize’de-acildi-(2).jpglider-market-rize’de-acildi-(4).jpglider-market-rize’de-acildi-(5).jpglider-market-rize’de-acildi-(10).jpglider-market-rize’de-acildi-(7).jpglider-market-rize’de-acildi-(1).jpglider-market-rize’de-acildi-(9).jpg