Ligdeki en zor maçımız

Ligdeki en zor maçımız
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Halim Mete, Konyaspor ile ligdeki en zor maçı oynayacaklarını söyledi.

Mete, yaptığı açıklamada, Konyaspor'un ligin en güçlü takımlardan biri olduğunu belirterek, ''Rakibimizin puanı belli. Yenilgisiz hedefine ilerliyor. Konyaspor ve biz hedefi Süper Lig olan takımlarız. Her maçımıza farklı bir final olarak bakıyoruz. Konyaspor ile ligdeki en zor maçımızı oynayacağız. Tek düşüncemiz bu maçta kayıp vermeden yolumuza devam etmek. Her iki takım içinde zor maç olacak'' dedi. 

Seyirci desteğinin arkalarında olmamasının, rakiplerinin işine yarayacağını ifade eden Mete, ''Maalesef bir anlık kızgınlığımızın bedelini ağır ödüyoruz. Hiç günahı olmayan taraftarlar bu maçı izlemekten mahrum bırakıldı. Konyaspor gibi bir takıma karşı seyirciye en fazla ihtiyacımız olan maçtı. Ancak bu saatten sonra yapılacak bir şey yok. Yapılabilecek tek şey taraftarlarımız maça giremese dahi takımlarına dışarıdan destek olsunlar'' diye konuştu.

Bu arada, yeşil-mavili takım taraftarlarının maç günü stat dışında takımlarına destek olmak için bir dizi etkinlik hazırladığı öğrenildi.

Maç pazar günü Saat 13.30'da  Yeni Rize Stadı'nda seyircisiz oynanacak.