Limak Cyprus Deluxe Hotel

Limak Cyprus Deluxe Hotel
Limak Cyprus Deluxe Hotel, dinlenme ve eğlencenin mükemmel karışımını arayanlar için olağanüstü bir deneyim sunan lüks bir destinasyondur.

Kıbrıs'ın kuzey kıyısında yer alan bu beş yıldızlı tesis, Akdeniz'in muhteşem manzarasına sahiptir ve gür yeşilliklerle çevrilidir. Konuklar, birden fazla yüzme havuzu, özel plaj, spa tesisleri ve çeşitli yemek seçenekleri dahil olmak üzere çeşitli olanakların keyfini çıkarabilirler.

Otel, konuklarına en üst düzeyde konfor sağlayan çağdaş mobilyalarla zarif bir şekilde tasarlanmış odalara ve süite sahiptir. Her odanın denize veya bahçeye bakan kendi balkonu veya terası vardır. Ferah ve iyi donanımlı odalar, her ihtiyaca cevap verecek şekilde özenle tasarlanmıştır ve bu da onu aileler, çiftler veya yalnız gezginler için ideal bir seçim haline getirir.

Ayrıca Limak Cyprus Deluxe Hotel su sporları, tenis kortları, mini golf sahaları ve günübirlik eğlence programları gibi her yaşa hitap eden sınırsız aktivite sunmaktadır.

Limak Cyprus Deluxe Hotel adımınızı atar atmaz zenginlik ve zarafet dolu bir dünyaya taşınacaksınız. Lobi, zarif bir ton oluşturan güzel mermer zeminler ve kristal avizelerle bezenmiştir. Odalar geniştir ve konaklamanız sırasında maksimum konfor sağlamak için gerekli tüm olanaklarla modern bir şekilde dekore edilmiştir. Ayrıca konuklar, dünyanın dört bir yanından leziz yemekler sunan tesis bünyesindeki çeşitli yemek seçeneklerinin tadını çıkarabilirler.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.