Lisansları Çalınan Takım Sahaya Çıkamadı

Lisansları Çalınan Takım Sahaya Çıkamadı
Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi 7. Grup'ta ligin son hafta maçında iki Kayseri takımını karşı karşıya getirmesi beklenen Kılıçaslan Yıldızspor-Güneşspor...

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi 7. Grup'ta ligin son hafta maçında iki Kayseri takımını karşı karşıya getirmesi beklenen Kılıçaslan Yıldızspor-Güneşspor maçı, Kılıçaslan Yıldızspor takımının lisanslarının çalınması nedeniyle oynanamadı.

Mimarsinan Serkent Stadı'nda oynanması gereken maç için stada gelen?Kılıçaslan Yıldızsporlu oyuncu, yönetici ve antrenörler, maç saatinden önce aynı grupta oynanan başka bir karşılaşmayı izledi. Maç saatleri yaklaşan Kılıçaslan Yıldızspor takımı hazırlanmak için Antrenör İsmail Fırat Yıldız'ın aracında bulunan malzeme ve lisansları almaya gittiğinde şok oldu.

Araç içinde lisansları bulamayan kulüp yetkilileri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemelerin ardından olay hakkında tutanak hazırladı. Bu arada karşılaşmanın hakemleri, bekleme süresinin ardından Kılıçaslan Yıldızspor'un lisanslarının olmadığı ve polis ekiplerinin tuttuğu tutanağı göz önüne alarak maçı tatil etti.

Ligin son hafta maçında rakibi Güneşspor'u yenmesi halinde Kılıçaslan Yıldızspor, Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi play-off maçlarına katılma hakkı elde edecekti. Bir anlamda hırsızlar, kulübün play-off umutlarını da çalmış oldu. Karşılaşmanın hakemleri ve polis ekibinin tuttuğu tutanaklar neticesinde maçın yeniden oynanıp oynanmayacağı kesinlik kazanacak. Bu konudaki karar Türkiye Futbol Federasyonu'nun gerekli kurulları tarafından önümüzdeki günlerde verilecek. Maç yeniden oynatılırsa Kılıçaslan Yıldızspor, play-off için sahaya çıkacak. Aksi takdirde ise Güneşspor hükmen galip ilan edilecek ve Kılıçaslan Yıldızspor'un umutları önümüzdeki sezona kalacak.

Kılıçaslan Yıldızspor Antrenörü İsmail Fırat Yıldız, yaşananların ardından adaletin yerini bulacağına inandıklarını söyledi. Yıldız, "Olanlar karşısında şok olduk. Böyle bir şeyi kim nasıl yaptı anlam veremiyorum. İnsan hapishaneye girmek için böyle bir şey yapar mı? Gerekli yerlere durumu bildirdik. İşin ucunda bir sezon verdiğimiz emekler var" dedi.

Lisansları Çalınan Takım Sahaya Çıkamadı

Lisansları Çalınan Takım Sahaya Çıkamadı

Kaynak:IHA