Liseye gönderilmeyen kız intihar etti

Liseye gönderilmeyen kız intihar etti
Gaziantep'te ikamet eden Ç. ailesi, ortaöğretim 8. sınıfına giden kızları 14 yaşındaki G.Ç.'nin liseye gitmemesini istedi. Bu yüzden ailesiyle tartıştığı iddia edilen G.Ç., yatak odasına çekildi ve...

Gaziantep'te ailesinin okula göndermek istemediği ileri sürülen kız çocuğu, kendini yatak odasında tavana asarak intihar etti.

Gaziantep'te ikamet eden Ç. ailesi, ortaöğretim 8. sınıfına giden kızları 14 yaşındaki G.Ç.'nin liseye gitmemesini istedi. Bu yüzden ailesiyle tartıştığı iddia edilen G.Ç., yatak odasına çekildi ve ağabeyinin karate elbisesinin kuşağıyla kendini tavana astı.

İddiaya göre, Kıbrıs Mahallesi'nde ikamet eden Ç. ailesi, ortaöğretim 8. sınıfına giden kızları 14 yaşındaki G.Ç.'nin liseye gitmemesini istedi. Bu yüzden ailesiyle tartıştığı iddia edilen G.Ç., bugün öğle saatlerinde yatak odasına çekildi ve ağabeyinin karate elbisesinin kuşağıyla kendini tavana astı. Anne Gülşen Ç., kızının tavanda asılı cansız bedenini görünce komşularından yardım istedi. Bu sırada eve gelen baba Cuma Ç., eşi ile birlikte kızını bulunduğu yerden indirdi. Bu sırada olay yerine gelen sağlık ekipleri, kalp masajı yaptığı genç kızı, Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan bütün müdahalelere kurtarılamayan genç kız hayata döndürülemedi.

Kızlarının ölüm haberiyle sarsılan anne ve baba, hastanede gözyaşlarına boğuldu. Baba Cuma Ç.'nin, kızının hiçbir sorununun olmadığını, ancak kendisiyle bir süredir liseye gönderip gönderemeyecekleri konusunda küçük bir tartışma yaşadıklarını söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.