Londra’da 18 Yaşındaki Bir Genç Koronavirüs Sebebiyle Hayatını Kaybetti

Londra’da 18 Yaşındaki Bir Genç Koronavirüs Sebebiyle Hayatını Kaybetti
Birleşik Krallık'ta açıklanan son rakamlara göre koronavirüs (COVID-19) sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 281'e çıkarken , akşam saatlerin de 18 yaşında bir gencin hayatını kaybettiği resmi kayıtlara geçti.

Dün açıklanan resmi rakamların ardından ölen kişi sayısı 48 kişi artarak toplam vaka sayısı 5 bin 683 kişiye yükseldi. 18 yaşında hayatını kaybeden kişinin kimlik bilgileri açıklanmazken , sağlık durumuyla alakalı da bilgi verilmedi. İngiltere sağlık örgütü, dün başbakan Boris Johnsoın ın yaptığı açıklamayı göstererek " Vakaların giderek artması ve hükümetin uyarılarına rağmen bazı İngilizlerin güneşli pazar gününde toplu halde sokakta olduğunu ve bu nedenle salgın her geçen gün artış gösterecektir. " açıklamasında bulundu .

BAŞBAKAN BORİS JOHNSON " 2 METRE KURALINA UYALIM "

Covid-19 sebebiyle günlük gerçekleştirdiği basın toplantısına açıklama yapan İngiltere Başbakanı Boris Johnson , " birbirimize 2 metreden fazla yaklaşmamalıyız. Bunu ciddiye alın ve uygulayın. Çünkü hayati öneme sahip" açıklamasını yaptı. Yapılan uyarılara rağmen sosyal mesafelendirme uygulamasına uyulmadığı takdirde daha sert yaptırımlar uygulamamız gerekecek" açıklamalarında bulundu.