LuaLua: Rize Beni, Ben Rize'yi Seviyorum, Ayrılmayacağım

LuaLua: Rize Beni, Ben Rize'yi Seviyorum, Ayrılmayacağım
Ç.Rizespor'un golcü oyuncusu LuaLua, Rize'de mutlu olduğunu belirterek gelecek sezonda Rize'de kalacağını söyledi.

Yeşil Mavili takımın devre arası Kardemir Karabükspor'dan transfer ettiği ve sözleşmesi devam eden LuaLua’dan transfer konusunda nokta atış geldi!

Başarılı futbolcu Rize’de mutlu olduğunu belirterek; "Mutlu olduğum yerde devam edeceğim. Rize taraftarı ben çok seviyor, bende onları çok seviyorum. Yeni yılda daha güçlü bir Lua izleyecekler. Kasımpaşa maçının son dakikasında “Muz” vuruşu yaptım, ben kesin gol oldu diye sevinmeye başladım. Nedeni ise bu tip gollerim çok var benim. Fakat top iki kale direğinin birleştiği yerden geri döndü.” dedi.

Bir gazetecinin, sen Ç.Rizespor kulüp başkanı olsan, önümüzdeki yıl bu takıma kaç transfer yapardın ve bu transferleri hangi mevkilerde olurdu? sorusuna karşı Lualua, şöyle yanıt verdi: “Bana kalırsa çok iyi bir kadromuz var. Bizde sorun orta saha. Üç tane orta saha oyuncusu alırdım”

LuaLua İle Mağlubiyet Yok!
 
Öte yandan Ç.Rizespor’un kadrosuna devre arası katılan Lualua Yeşil Mavili forma ile 10 maça çıktı. Ç.Rize, Lua Lua'nın oynadığı 10 maçta mağlubiyet yüzü görmezken 6 beraberlik, 4 galibiyet alma başarısını gösterdi.
 
Haber: Selim Denizalp