Lütfen Bu Numarayı Not Ediniz!

Lütfen Bu Numarayı Not Ediniz!
Rize Merkezde yaşıyorsanız bu numaraya ihtiyacınız olabilir. Lütfen not ediniz…

10 yıldır Çaykur Genel Müdürlük Binası karşısında Rize Sahil Parkında mis gibi bir deniz havası eşliğinde nezih bir ortamda müşterilerine hizmette bulunan Yayla Evi Natural Restaurant, Rize’de bir ilke imza attı! Gözlemeyi pakete sokan işyeri sahibi Gözleme Sipariş Hattını kurdu. Kamu kurumları başta olmak üzere ev ve işyerlerine sipariş üzerine servise başladı. Bunun için yapmanız gereken tek şey 11.00 – 22.00 saatleri arasında 217 53 59 numaralı telefondan siparişinizi ve adresinizi bildirmek…

Konu hakkında görüşlerini aldığımız Yayla Evi Natural Restaurant işletme sahibi Çetin Genç, “Bahçe ortamında deniz manzaralı açık ve kapalı mekanımız bulunan restaurantımızda yöresel ev yemekleri ile her nevi çorba ve ızgara ile dürüm çeşitleri yapılıyor. Muhteşem yemeklerimiz var. Bunları tadan müşterilerimiz de bizlere aynısını söylemekte. Öncelikli idealimiz hijyenli bir ortam ve temizliktir. Dost ve müşterilerimize hazırlamış olduğumuz bu nezih mekanda, müşterilerimizin bizlere gösterdiği teveccühe çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

cetin-genc.jpg

Rize’de bir ilke atarak gözlemeyi pakete soktuklarını ve Gözleme Sipariş hattını kurduklarını sözlerine ekleyen Çetin açıklamasını şöyle sürdürdü: Kurmuş olduğumuz Gözleme Sipariş Hattı ile Kamu daireleri ile ev ve işyerlerine paket servisini başlatmış bulunmaktayız. 11.00-22.00 saatleri arasında kıymalı, sucuklu, peynirli, patatesli, ıspanaklı ve karışık gözleme çeşitlerimizle Rize Merkez’de paket servisimiz var. Müşterilerimizin yapması gereken sadece 217 53 59 numaralı telefondan bize ulaşmaları ve siparişlerini bildirmeleri.

gozleme-piserken.jpg

gozleme.jpg

yayla-evi.jpg