Maaşlarını Hazineye Bağışlayan Rizeli Muhtarlara Cumhurbaşkanından Özel Davet

Maaşlarını Hazineye Bağışlayan Rizeli Muhtarlara Cumhurbaşkanından Özel Davet
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir aylık muhtarlık maaşlarını Türk lirasına destek amacıyla Hazineye veren Rize Merkez Muhtarlar Derneği üyesi muhtarlara davette bulundu.

Rize Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Kaya ve dernek üyeleri, dernek olarak Türk lirası ve ülke ekonomisine destek vermek amacıyla Ağustos ayı içerisinde aylık maaşlarını hazineye bağışlama kararı almış ve dernek üyesi 30 muhtar ABD'nin Türkiye'ye karşı aldığı yaptırım kararlarına tepki göstererek muhtarlık maaşlarını Rize Defterdar İl Müdürü Mehmet Doğan'a teslim etmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Rizeli muhtarların bu jestini karşılıksız bırakmadığı ve bağışta bulunan muhtarlara Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde konuk edeceği öğrenildi.

Rize Merkez Muhtarlar Derneği üyesi muhtarların Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daveti üzerine Külliyeye yapacakları ziyaretin önümüzdeki hafta içerisinde gerçekleşeceği bilgisine ulaşıldı.

rizede-30-muhtar-abdye-karsi-maasini-devlete-bagisladi-(3)-001.jpgrizede-30-muhtar-abdye-karsi-maasini-devlete-bagisladi-(5)-001.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rize'de 30 Muhtar ABD'ye Karşı Maaşını Devlete Bağışladı

Rizeli Muhtarlar ABD'ye Karşı Maaşlarını Devlete Bağışlayacak