Mahmutoğlu da Bekaroğlu'nun Listesinin Hazır Olduğunu Yalanladı

Mahmutoğlu da Bekaroğlu'nun Listesinin Hazır Olduğunu Yalanladı
Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nun listesi hazır haberine bir yalanlama da Mustafa Mahmutoğlu’ndan geldi.

Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nun listesi hazır haberine bir yalanlama da Rize Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Muhammet Mustafa Mahmutoğlu’ndan geldi.

Rize Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Muhammet Mustafa Mahmutoğlu, yaptığı açıklamada Bekaroğlu’nun listesinin hazır olduğu şeklinde çıkan haberlerin asılsız olduğunu kaydetti.

Mahmutoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Değerli Rize Kamuoyu;

Bugün bazı internet sitelerinde,şahsımın ve bağımsız meclis üyesi arkadaşlarımızın isimlerinin yer aldığı,”Bekaroğlu’nun Listesi Hazır” başlıklı haberler yayınlanmıştır. Sayın Bekaroğlu ile Rize de, alternatif yaratmak adına, kaliteli bir kadro ile seçimlere girmek maksadıyla görüşmeler yaptığımız doğrudur. Ancak ortada ne oluşturulmuş bir liste, ne de bir görevlendirme dağılımı yapılmış değildir. Yaklaşık 3 aylık bir süredir, Rize’de vatandaşlarımızın Belediye seçimlerinde gönül rahatlığıyla oy verebilecekleri, her görüşten kaliteli insanların yer alacağı bir yapılanma için, ben değil biz diyerek her türlü eleştiriyi göğüsleyerek bir çalışma içerisinde olduk. Bunu Rize’ye olan bir borcumuz olarak değerlendiriyoruz. Aslolan şahıslar değil ilimizin kaybettiği yılları başarılı kadrolarla geri kazanmaktır. Bütün amacı bu olan bizlerin, yazılan bu haberlerle uzaktan yakından ilgimiz olmayıp, böyle bir oluşum netleştiğinde zaten Sayın Bekaroğlu tarafından kamuoyuna açıklanacaktır. Bu düşüncelerle tüm Rize Kamuoyuna saygılarımızı sunuyoruz.