Makedonya'da Türk Çayı Tanıtıldı

Makedonya'da Türk Çayı Tanıtıldı
Makedonya’da “Makedonya’ya Bir Dost Selamı” sloganıyla ’’Türk çayının Tüm Dünya’da tanıtımının yapılması amacıyla organizasyon gerçekleştirildi.

İstanbul Milletvekili ve KEİPA Türk Grup Başkanı Dr. İsmail Safi’nin himayelerinde, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA), Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği, Avrasya Sivil Toplum İşbirliği Derneği, İstanbul Esenler Belediyesi, Rize Ticaret Borsası'nın katılımıyla Makedonya’da “Makedonya’ya Bir Dost Selamı” sloganıyla organizasyon gerçekleştirildi.

ds.20120910173258.jpg

Heyetler arası görüşmelerde konuşan Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, ’’Türk çayının Tüm Dünya’da tanıtımının yapılması amacıyla bu kez Ata yurdu, dost Makedonya’ya Balkan Savaşları’nın 100. yıldönümünde ‘Makedonya’ya Bir Dost Selamı Projesi’ kapsamında Türk çayını tanıttık. Bu ülkede gördük ki Çayımıza büyük bir talep olmasına rağmen Türk Çayı yok denecek kadar az. Bundan böyle Makedonya’da ve Balkanlarda Türk çayının tanıtımı için gayretlerimiz artarak devam edecektir’’ dedi.