Mako Gıda’dan 10 Yıllık Personeline Ödül

Mako Gıda’dan 10 Yıllık Personeline Ödül
Rize'de gıda sektöründe faaliyet gösteren Mako Gıda, 10 yıldır kendileriyle çalışan personelini ödüllendirdi.

Mako Gıda Ltd. Şti., 10 yılını tamamlayan personelin moral motivasyonunu artırmak adına moral programı düzenledi. Programda, 10 yıllık çalışanlar ödüllendirilerek, kendilerine teşekkür belgesi takdim edildi.

Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezinde düzenlenen programa, şirket ortakları Yakup Mahmutoğlu ve Kerim Kayıkçı ile MAKO Gıda Müdürü Ferhat Okur ve MAKO Gıda çalışanları katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen programla ilgili Okur yaptığı açıklamada, “Hizmet kalitesi ve mutlak müşteri memnuniyeti anlayışından ödün vermeden başarılı çalışmalarını sürdüren şirketimizin bu başarısında sevgi, saygı ve sahiplenme duygusu ile görev yapan personelimiz arasında tam bir dayanışma örneği sergileyerek birlik ve beraberliği pekiştirmek, moral ve motivasyonu üst seviyelerde tutmak amacıyla düzenlediğimiz bu programda ayrıca 10 yıldan fazla bizlerle birlikte çalışan  personelimize de teşekkür etmek, onları çeşitli hediyelerle onurlandırmak istedik. Hoş bir program oldu.” dedi.

mako-gida’dan-10-yillik-personeline-odul-(2).jpgmako-gida’dan-10-yillik-personeline-odul-(3).jpgmako-gida’dan-10-yillik-personeline-odul-(4).jpgmako-gida’dan-10-yillik-personeline-odul-(5).jpg

mako-gida’dan-10-yillik-personeline-odul-(6).jpgmako-gida’dan-10-yillik-personeline-odul-(8).jpgmako-gida’dan-10-yillik-personeline-odul-(1).jpg