Mali Müşavir Bilgin, RSMMMO Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Mali Müşavir Bilgin, RSMMMO Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı
Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Fuat Çakmakçı’nın görev süresinin dolması nedeniyle Mali Müşavir Davut Bilgin, oda başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (RSMMMO)’nun Seçimli Genel Kurul Toplantısı 28 – 29 Mayıs 2022 tarihlerinde yapılacak.

Seçimli Genel Kurul Toplantısında; Başkan Ali Fuat Çakmakçı’nın iki dönem süresinin sona ermesi ile yeni dönemde, Oda kurullarında daha önce çeşitli görevlerde yer alan ve halen Oda Sekreterliği görevi yapan Davut Bilgin, başkan adaylığını açıkladı.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Adayı Davut Bilgin, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ülkemiz ekonomisine çok önemli katma değer yaratan meslek mensuplarımızın kayıtlı olduğu Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın her kurulunda görev aldım. Bu sürede edindiğim tecrübe, birikim ve donanımımı önümüzdeki dönemde mesleğin gelişimi, meslek mensubu arkadaşlarımın saygınlığı ve itibarı için kullanacağım. Meslek mensuplarımızın ülke ekonomisine katkısının toplumun her kesiminde daha iyi anlaşılması için bugüne kadar yapılan çalışmaları daha da yükseltmek için çaba sarf edeceğim.

Meslektaşımızın ve mesleğin sorunlarını bilmekteyim. Oluşturacağımız istişare kurulu ile belirleyeceğimiz çözüm önerilerini odamız ve üst Birliğimiz TÜRMOB işbirliği ile ilgili kurumlar nezdinde en kısa sürede çözülmesi için gayret göstereceğim. Bölgemizin ve ilimizin sosyo ekonomik gelişmesiyle ilgili görüş ve önerilerimizi her platformda dile getirerek takipçisi olacağım. Mesleki konularla ilgili paydaşımız olan kamu idareleri, üniversite ve sivil toplum örgütleriyle iş birliği içerisinde olacağım. Gerek meslektaşımızın ve meslek adayı stajyerlerimizin, gerekse vergi mükelleflerinin bilgilendirilmesi amacıyla eğitim, seminer, panel ve çalıştaylar düzenlemeyi planlamaktayım. Bu duygu ve düşüncelerle yapılacak genel kurulumuzun ilimize, ülkemize hayırlı olması temennisiyle, tüm meslektaşlarımın desteğini istiyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum