Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Artvin’de Selfie Çekti

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Artvin’de Selfie Çekti
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye’nin en yüksek barajı olan Çoruh Nehri üzerindeki Deriner Barajı ve Hidro Elektrik Santrali’ni ziyaret ederek barajın gövdesine karşı selfie çekkti.

Bir dizi gezi ve inceleme ziyaretleri için Artvin’e ziyaret gerçekleştiren Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye’nin en yüksek barajı olan Çoruh Nehri üzerindeki Deriner Barajı ve Hidro Elektrik Santrali’ni ziyaret ederek barajın gövdesine karşı selfie çekti.

İki günlük ziyaret kapsamında dün Artvin'e gelen doğal güzellikleri ile ünlü Borçka ilçesindeki Karagöl'ü ziyaret eden ve bol bol fotoğraf çektiren Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bugün de Türkiye’nin en yüksek barajı olan Çoruh Nehri üzerine kurulmuş bulunan Deriner Barajı’nı ziyaret ederek burada DSİ Bölge Müdürü Dinçer Aydoğan’dan bilgi aldı.

mehmet-simsek-artvinde-(5).jpg

Yanında Artvin Valisi Kemal Cirit, Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Ak Parti İl Başkanı Erkan Balta ve Merkez İlçe Başkanı Maksut Koçak olduğu halde Deriner Barajı ve HES gövde sahasına gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, burada DSİ Çoruh Projeleri 26.Bölge Müdürü Dinçer Aydoğan, Barajın Konsorsiyum Ana Firması ERG İnşaat’ın Genel Müdürü Mahmut Görücü ve DSİ Bölge Müdür Yardımcıları tarafından karşılandı. Baraj hakkında DSİ Bölge Müdürü Dinçer Aydoğan’dan baraj hakkında bilgi alan Bakan Şimşek, Türkiye’nin böylesine büyük projeleri imza atmış olmasının ülkemiz adına büyük bir gurur vesilesi olduğunu ifade etti. Bakan Şimşek, Artvin Valisi Kemal Cirit, Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve Ak Parti İl Başkanı Av. Erkan Balta ile birlikte, Türkiye’nin en yüksek barajının gövdesine karşı selfie çekti.

mehmet-simsek-artvinde-(1).20140927142641.jpg

Maliye Bakanı Şimşek ardından Artvin Valiliği’ni ziyaret etti. Valilik önünde Artvin’deki kamu kurum ve kuruluşlarının idari amirleri tarafından karşılanan Maliye Bakanı Şimşek, burada Artvin Valisi Kemal Cirit’i de makamında ziyaret etti. Burada Artvin’in sorunları ve yapılacak yatırımlara ilişkin Artvin Valisi Kemal Cirit’ten brifing alan Bakan Şimşek, Artvin’de ödenek beklenen yatırımlara ilişkin de bilgi aldı. Vali Kemal Cirit, Bakan Şimşek’e Artvin’e özgü kilim ve ahşap sandık hediye etti.

mehmet-simsek-artvinde-(6).jpg

mehmet-simsek-artvinde-(2).jpg

mehmet-simsek-artvinde-(3).jpg

mehmet-simsek-artvinde-(4).jpg

mehmet-simsek-artvinde-(7).jpg

mehmet-simsek-artvinde-(8).jpg