Manchester’da Maç Öncesi Sokaklar Boş Kaldı

Manchester’da Maç Öncesi Sokaklar Boş Kaldı
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Medipol Başakşehir'in bu akşam Manchester United ile oynayacağı maç öncesi futbol şehri Manchester'da sokağa çıkma yasağından...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Medipol Başakşehir'in bu akşam Manchester United ile oynayacağı maç öncesi futbol şehri Manchester'da sokağa çıkma yasağından dolayı sessizlik hakim.

İngiltere hükümetinin geçtiğimiz ay aldığı kararlar neticesinde spor müsabakaları dahil olmak üzere bir çok etkinliğe seyirci yasağı getirilirken, futbolun merkez şehri olan Manchester'da ise Şampiyonlar Ligi maçı öncesi büyük bir sessizlik yaşanıyor. Manchester United'ın efsane stadyumu olan Old Trafford'da gerçekleştirilecek olan müsabakaya taraftarların korona virüs tedbirleri kapsamında stadyuma alınmayacağı ve maçı evlerinden takip etmeleri yetkililerce belirtildi.

Şampiyonlar Ligi H Grubu maçında temsilcimiz Medipol Başakşehir TSİ saatiyle 23.00'de İngiltere'nin güçlü ekiplerinden Manchester United ile Old Trafford'da karşı karşıya gelecek. Medipol Başakşehir, İstanbul'da oynanan maçta rakibini 2-1 mağlup etmişti.

(Yunus Dalgıç/İHA)

Kaynak:IHA