Marius Sumudica Çaykur Rizespor ile İlk Maçında Kırmızı Kart Gördü

Marius Sumudica Çaykur Rizespor ile İlk Maçında Kırmızı Kart Gördü
Süper Lig'in en çok sarı ve kırmızı kart gören teknik direktörü Marius Sumudica, Çaykur Rizespor'un başındaki ilk maçında da hakeme itirazları nedeniyle kırmızı kart gördü.

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor, Ülker Stadı’nda karşılaştı. Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Stjepan Tomas ile yollar ayrıldıktan sonra sözleşme imzalanan Marius Sumudica, ilk kez Yeşil Mavililerin maçında takımını sahaya sürdü.

Gaziantep FK'nın başında Süper Lig'de 2 kırmızı ve 7 sarı kart gören Marius Sumudica, bu geleneğini Çaykur Rizespor'un başında ilk maçında sürdürdü.

Karşılaşmanın 20. dakikasında Abdülkadir Bitigen'e itirazları nedeniyle sarı kart gören Sumudica, 70. dakikada yaşanan bir pozisyon sonrasında saha içine bir şeyler söyledi ardından da alkışladı. Bu hareket üzerine Abdülkadir Bitigen, Sumudica’yı ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Sumudica maçın geri kalan kısmını tribünlerden takip etti.

Sumudica, Gaziantep FK'nın 4. haftada Trabzonspor ve 10. haftadaki Yeni Malatyaspor karşılaşmalarında da kırmızı kart görmüş ve ceza almıştı.