MarkaRize Kültür Sanat ve Turizm Derneği'nden 5. Kez Turizm Rehberliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı

MarkaRize Kültür Sanat ve Turizm Derneği'nden 5. Kez Turizm Rehberliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı
MarkaRize Kültür Sanat ve Turizm Derneği, yoğun talep üzerine Rize’de 5. kez Turizm Rehberliği Tezsiz Yüksek Lisans Programı’na ön başvuruları alınmaya başlandığını bildirdi.

MarkaRize Kültür Sanat ve Turizm Derneğince bir kez daha “Turizm Rehberliği” tezsiz yüksek lisans programına ön başvuru alınmaya başlanıyor. MarkaRize Kültür Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Hüsnü Kemal Zaimoğlu, “AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ın destekleriyle yarım dönem ara verdiğimiz tezsiz yüksek lisans için bu dönemde tekrar kontenjanı artırarak 30 kişi ile sınırlı 10 yabancı kontenjanıyla birlikte yeniden tekrar açıyoruz” dedi.

MarkaRize Kültür Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Zaimoğlu, yoğun talep üzerine beşinci kez Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bünyesinde “Turizm Rehberliği” tezsiz yüksek lisans programı açılacağını belirterek, açılacak program dolayısıyla ön başvuruların 27 Temmuz / 06 Ağustos 2021 tarihleri arasında alınacağını kaydetti.

Zaimoğlu, ön başvuruda bulunmak isteyen adayların Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ne ait internet sayfasından kayıt olabileceklerini belirterek, detaylı bilgi almak isteyenler adayların 0533 768 73 06 numaralı telefondan iletişime geçmeleri gerektiğini söyledi.

Turizm sezonunda öncelikle ilimizi ve bölgemizi akabinde de ülkemizi en iyi şekilde yarınlara profesyonel olarak hazırlamak için çalıştıklarını kaydeden Zaimoğlu, destekleri dolayısıyla Milletvekili Avcı ve Rektör Karaman’a teşekkür ederek, “Bu anlamda bu bölümün açılmasında emeği olan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman beye teşekkürlerimiz ve şükranlarımı sunarım.” dedi.

rize-karadeniz-ofset-2-115.jpg