Marko Jevtovic Atiker Konyaspor’da

Marko Jevtovic Atiker Konyaspor’da
Atiker Konyaspor, Sırbistan'ın Partizan takımında forma giyen Marko Jevtovic'i renklerine bağladı.

Atiker Konyaspor, Sırbistan'ın Partizan takımında forma giyen Marko Jevtovic'i renklerine bağladı. Jevtovic, büyük bir takıma geldiğini belirterek, maçlara çıkmak için sabırsızlandığını açıkladı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Salonunda gerçekleşen imza törenine İkinci Başkan Selçuk Aksoy, transfer komitesinde yer alan yöneticiler, başkan yardımcısı Abbas Kılıç, Asbaşkan Osman Koçak ve yeni transfer Marko Jevtovic katıldı.

Törende bir konuşma yapan İkinci Başkan Selçuk Aksoy, "Atiker Konyaspor için son derece önemli bir ismi kadromuza dahil ettik. Marko Jevtovic genç yaşına rağmen takımıyla birlikte Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi Ön Elemeleri'nde ve UEFA Avrupa Ligi gruplarında forma giydi. Fizik avantajını iyi kullanabilen, mücadeleci, pes etmeyen aynı zamanda topu oyuna iyi sokabilen ve son 2.5 sezonda 150'ye yakın maçta forma giyen devamlılığı olan bir futbolcu. Bugün burada 2+1 yıllık bir sözleşme imzaladık. Kendisinin bu dönem içinde kulübümüze büyük katkıları olacağına inanıyoruz. Bu vesileyle Marko'ya hoşgeldin diyor, her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

"ANTRENMANLARA KATILIP MAÇLARA ÇIKMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzanın sonrasında duygularını ifade eden Marko Jevtovic ise, "Öncelikle burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Büyük bir takımdan başka büyük bir takıma geldim. Kariyerimi burada daha da geliştirmek istiyorum ve antrenmanlara katılıp maçlara çıkmak için sabırsızlanıyorum. Vücuduma ve sağlığıma çok önem veriyorum. Eski takımımda çok iyi bir sağlık ekibimiz ve fiziksel kondisyoner hocalarımız vardı. Onlarında büyük yardımı oldu. Çünkü orada olduğum zaman zarfı içerisinde birçok maç oynadık. Lig maçları olsun kupa maçları olsun, Avrupa'da da yer aldık. Böylelikle kazanma ruhunu da bir şekilde ben de edinmiş oldum. Bu ruhu burada da aynı şekilde göstermek istiyorum" dedi.

"KONYASPOR HEDEFLERİ OLAN BÜYÜK BİR TAKIM"

Makro Jevtovic konuşmasını şöyle sürdürdü: "Buraya gelmemin en önemli nedenlerinden bir tanesi de Konyaspor hedefleri olan büyük bir takım. Son iki senedir Avrupa'da yer almıştı ve bu sene de Avrupa'da yer alma gibi büyük bir hedefi var. Takımımızın tıpkı bende olduğu gibi kazanma ruhu çok baskın. Ben de özellikle Türkiye Ligi'nde yer almak istiyorum. Eminim ki Konyaspor bu sezon ligin zirvelerinde bir yerde olacak ve Avrupa'ya gitmeyi başaracak. Tabi ki buraya gelmeden önce taraftarın mükemmelliğini görme fırsatım oldu. Her maçta gelip takımı destekliyorlar. Önceki takımımda da böyleydi. Nereye gidersek gidelim bizden desteklerini esirgemiyorlardı. Biliyorsunuz ki bir futbolcu için sevilmek, desteklenmek çok önemlidir. Onların bu desteklerinin takıma kazanma yolunda çok itici bir güç olacağına inanıyorum."

Marko Jevtovic Atiker Konyaspor’da

Marko Jevtovic Atiker Konyaspor’da

Marko Jevtovic Atiker Konyaspor’da

Kaynak:IHA