Marmaris beşik gibi sallanıyor !

Marmaris beşik gibi sallanıyor !
Marmaris'te de deprem oldu!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü'nün merkez üssünü Bozburun açıkları olarak belirlediği deprem, saat 23.04'te meydana geldi. Yerin 10.7 kilometre derinliğinde olan depremde ilk belirlemelere göre hasar olmadı.

İlk depremin ardından 2.5, 2.0, 2.2, 2.1, 2.8, 2.5 büyüklüğünde 6 artçı sarsıntı kaydedildi.

MUĞLA SALLANIYOR

Muğla'nın Bozburun açıklarında 40 dakika içinde meydana gelen 17 deprem özellikle Datça’da büyük korku ve paniğe neden oldu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü'nden edinilen bilgiye göre merkez üssü Muğla’nın Bozburun açıkları olan ilk deprem saat 23.04'te meydana geldi. Yerin 10.7 kilometre derinliğinde olan depremde ilk belirlemelere göre hasar olmadı.

Özellikle Datça ve Marmaris ilçelerinde hissedilen depremin ardından geçen 40 dakika içerisinde büyüklükleri 2.0 ile 4.3 olarak değişen 16 artçı sarsıntı daha kaydedildi. Bir biri arkasına meydana gelen depremler nedeniyle Datçalılar, korku ve panik yaşadı. Vatandaşların bir bölümü balkona çıkarken, bazı vatandaşlarda sokağa inmeyi tercih etti. Her hangi bir maddi hasar ve can kaybının yaşanmadığı depremlerin ardından Datça’da hayat normale dönmeye başladı.