Mart'a Kadar Bedavaya Konuş

Mart'a Kadar Bedavaya Konuş
Türk Telekom, evden konuşmayı belli saatler içinde bedava yapan uygulama hakkında yeni bir karar aldı.

Türk Telekom, evden akşam 19.00’dan sabah 07.00’ye kadar şehiriçi ve şehirlerarası aramaların bedava yapılmasını sağlayan kampanyalarına yenisini ekledi. Böylece aboneler 1 Mart’a kadar bedava konuşmaya devam edecek...

Bayram kampanyası ile başladığı, yılbaşı ve yarı yıl kampanyaları ile sürdürdüğü bedava konuşma kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen Türk Telekom, bugün başlayacak 7’den 7’ye Bedava Kampanyası ile ev telefonundan bedava konuşturmaya devam ediyor. 1 Mart 2010 tarihine kadar sürecek kampanya ile Türk Telekom hattı olan herkese akşam 19.00’dan sabah 07.00’ye kadar yapılacak şehiriçi ve şehirlerarası yönündeki aramalar bedava olacak.

TRAFİK 2 KATINA ÇIKTI

Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel, “Bayram ve yılbaşı döneminde ikişer günle başladığımız, yarıyıl tatili döneminde de 1 hafta uyguladığımız bedava dakika sunan kampanyalarımız, müşterilerimiz tarafından yoğun ilgi gördü. Yarıyıl kampanyası döneminde konuşma trafiğimizin akşam 19.00 sabah 07.00 saatleri arasında 2 katına çıktığını ve tüm gün trafiğimizde de yüzde 24 artış olduğunu gözlemledik.

Bu doğrultuda 7’den 7’ye Bedava Kampanyası’nı düzenleyerek müşterilerimizin daha uzun bir dönemde bedava görüşme yapabilmesinin önünü açtık. Müşterilerimizin hayatına değer katan kampanyalar düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Tüm bireysel müşterilerin faydalanabilecekleri kampanya için herhangi bir başvuru ya da taahhüt gerekmiyor. Bu kampanyada 3 bin dakikalık adil kullanım limiti uygulanıyor.