Mataracı'dan olay53'e Ziyaret

Mataracı'dan olay53'e Ziyaret
Rize Ticaret Odası Başkan Adayı Mustafa Mataracı, İnternet Haber Sitemizi ziyaret etti.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nın 18 Mayıs 2013′te yapılacak seçimlerine Başkan Adayı olarak katılacak olan Mustafa Mataracı, seçim ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Adayı Mustafa Mataracı, Hüseyin Bıçakçı ve ekibiyle beraber sitemizi ziyaret etti.

mustafa-mataraci.20130420223323.jpg

Mataracı ve ekibi ziyarette Karadeniz Ofset Matbaası ve Medya Yayıncılığı  İmtiyaz Sahibi Mustafa Köroğlu, olay53 Yayın Koordinatörü İbrahim Köroğlu ve Olay53 Genel Yayın Yönetmeni Ali Köroğlu ile bir süre sohbet etti.

olay53'ün irtibat bürosu Karadeniz Ofset Matbaası'nda gerçekleşen ziyarette olay53'ün haberlerini yakından takip ettiğini ifade eden Mustafa Mataracı, olay53'ün Rize'de internet haberciliğinde hızla yükseliş kaydettiğini, yakalamış olduğu bu trendin hergeçen gün başarıyla artacağına inandığını söyleyerek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

 mataraci-a.jpg

21 Grupta 2191 işletmenin oy kullanacağı RTSO seçimlerinde bütün esnafı teker teker ziyaret etmeye çalıştığını belirten ve sorunlarını dinleyen Mataracı, kendi vizyonlarını, Rize esnafı için düşündükleri projeleri anlatma imkanı buldukları bu çalışmalara son güne kadar arkadaşlarıyla birlikte devam edeceklerini belirtti.

Karadeniz Ofset Matbası ve Medya Yayıncılığı İmtiyaz Sahibi Mustafa Köroğlu, Mataracı ve ekibine çalışmalarında başarılar dileyerek Rize”ye yakışır bir seçim olmasını ve seçimlerin Rize için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Mustafa Nazif Mataracı Kimdir ?

20.06.1958 Rize/merkezde doğdu. İlk, orta ve yükseköğrenimimi Rize’de tamamladı. Rize lisesinden mezun olduktan sonra Rize’deki eğitim enstitüsünden mezun oldu. Isparta’da kısa dönem askerlik yaptı. Askerlik sonrası ticaret hayatına atılan Mataracı Nalburiye işiyle başladığı iş hayatına, Kırtasiye, Bilgisayar ve fotokopi makinesi satımı ile devam etti. Şuan kendi şirketinde dökme çimento işiyle iştigal etmekte. Evli ve iki çocuk babasıdır.