Mavi Sultanlar Transferde Hız Kesmiyor

Mavi Sultanlar Transferde Hız Kesmiyor
Türkiye Bayanlar Hentbol 1. Ligi ekiplerinden Pazarspor, dış transferde 2 oyuncuyu kadrosuna katarken, alt yapıdan da 3 oyuncuyu profesyonel yaparak A takıma kazandırdı.

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Pazarspor, Trabzon Zağnosspor’dan Kübra Erol ile Gayespor’dan Seden İşgören’i renklerine bağladı. Her iki sporcuyla 1 yıllık sözleşme imzalayan Rize ekibi, ayrıca, genç takımdan Gizem İnce, Emine Yanıklar ve Aslı Dedecan’ı profesyonel yaparak A Takıma kazandırdı. Genç sultanlar yeni sezonda hem A takım hemde genç takım kadrosunda yer alacaklar.

pazarspor-trnasfer.jpg

İmza töreninin ardından açıklamada bulunan Kübra Erol, yeni sezonda Mavi Beyaz formayı giyeceği için mutlu olduğunu kaydederek, “İnşallah hedeflerimiz doğrultusunda başarılı bir sezon geçirmek için mücadele edeceğiz. Bunun içinde çok çalışacağız" dedi.

kubra-erol.jpg

Gayespor’dan transfer edilen Seden ise, Pazarspor’un hem camia hem de taraftar olarak beklentilerinin yüksek ve coşkulu bir takım olduğu ifadesinde bulunarak, “Bizde ekip olarak çok çalışıp beklentilere karşılık vermeye çalışacağız. İnşallah hep beraber güzel bir sezon geçiririz" diye konuştu.

seden-is-goren.jpg

Pazarspor Genel Sekreteri Mustafa Yüksel de açıklamasında “Yaptığımız transferler ile kadromuzu oluşturuyor ve şekillendiriyoruz. Pazarspor mücadele ettiği her kategoride hedefleri olan ve başarılı olmak zorunda olan bir ekip ve camiadır. Aksi durumlar hepimizi üzüyor. Hentbolda da Pazarspor olarak başarılı bir sezon geçirmek, taraftarımızın beklentilerini karşılamak için çalışıyoruz. İnşallah iyi bir sezon geçiririz" dedi.

kubra.jpgseden.jpg

asli-dedecan.jpgemine-yaniklar.jpggizem-ince.jpg