MEB Müfettişi Yıldırımkaya Hayatını Kaybetti

MEB Müfettişi Yıldırımkaya Hayatını Kaybetti
Rize Özel İlgi İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Sedat Yıldırımkaya’nın kardeşi Milli Eğitim Müfettişlerinden Cengiz Yıldırımkaya, hayatını kaybetti.

Rize Özel İlgi İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Sedat Yıldırımkaya’nın kardeşi Milli Eğitim Müfettişlerinden Ordu ili Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Cengiz Yıldırımkaya (49), bu akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, 2,5 yıl önce beyin tümörü teşhisiyle tedavi gören ve son 1 aydır Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatmakta olan Cengiz Yıldırımkaya (49), bu akşam 17.00 sıralarında hayatını kaybetti.

cengiz-yildirimkaya-milli-egitim-mufettisi.jpg

Trabzon Bahçecik Belde Camii morguna kaldırılan Yıldırımkaya’nın cenazesi, yarın sabah (Perşembe) buradan alınarak Rize’nin Fındıklı ilçesine getirilecek.

Fındıklı ilçesi Cennet Köyü’nde Perşembe günü İkindi Namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Merhum Cengiz Yıldırımkaya, aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedilecek.

olay53 camiası olarak, Merhum Cengiz Yıldırımkaya’ya Allah (c.c.)’tan rahmet, başta Sedat Yıldırımkaya Hocamız olmak üzere Milli Eğitim Camiası ile Rize Özel İlgi İlköğretim Okulları’na ve kederli Yıldırımkaya Ailesi ile yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.