Meclis Başkanı Dilsiz, Terörü ve Saldırıları Kınadı

Meclis Başkanı Dilsiz, Terörü ve Saldırıları Kınadı
Rize Ziraat Odası Meclis Başkanı Hasan Dilsiz, Ankara ve Diyarbakır'da meydana gelen terör saldırılarını kınadı.

Rize Ziraat Odası Meclis Başkanı Hasan Dilsiz, dün Ankara'da 28 vatandaşın hayatını kaybettiği, 61 vatandaşın da yaralandığı terör saldırısı ve bugün Diyarbakır Lice'de 6 askerğin şehit düştüğü terör saldırısı için kınama mesajı yayımladı.

Güvenlik güçlerine yönelik yapılan kalleşçe saldırılarda terörün dili, dini, ırkının olmadığını bir kez daha gördüklerini ifade eden Dilsiz, Türkiye'nin her zamankinden daha çok birlik, beraberlik ve huzura ihtiyaç duyduğunu ifade ederek, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Dilsiz, ülkenin huzurunu bozmaya yönelik hain saldırıları şiddetle kınadığını belirterek, “Gün, gecesini gündüzüne katarak gerek Güneydoğu'da halkın bekası için nöbet tutan, gerekse terörle mücadele veren kahraman Mehmetçiklerimizle polisimizin yanında olma günüdür. Diyarbakır'da şehit düşen 6 askerimizin ve Ankara'da 28 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 61 vatandaşımızın yaralandığı alçak terör saldırılarını şiddetle ve nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza, Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.