Meclis Başkanı Kazancı, Rize'de Kundaklanan Bölgede

Meclis Başkanı Kazancı, Rize'de Kundaklanan Bölgede
İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, Ak Parti Kalkandere İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Öztürk’e ait ev ve arabaların kundaklanması sonrası bölgeye giderek Öztürk’e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Rize’nin Kalkandere İlçesine bağlı Ormanlı köyünde ikamet eden Ak Parti Kalkandere İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Öztürk’e ait evin altında  bulunan 2 özel araç kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kundaklandı.

Kundaklama sonucu araçlardan biri kullanılmaz hale gelirken diğer araç ve evde yangın sebebiyle küçük çaplı hasarlar meydana geldi.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı olayı haber almasının ardından beraberindeki İl Genel Meclisi Üyeleri ve İl Özel İdaresi Encümen Müdürü ile birlikte, Kalkandere İlçesine bağlı Ormanlı köyüne hareket etti.

kalkanderede-kundaklama-(1).jpg

Kalkandere İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Öztürk ve Eski İl Genel Meclisi Üyesi olan babası Mustafa Öztürk’e geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Kazancı, olayı şiddetle kınadığını ve faillerin biran evvel yakalanıp adalete hesap vermeleri gerektiğini söyledi.

Toplumda bir sevgisizlik hastalığı gözlemlediğini ifade eden Kazancı, “bu hastalığın giderilmesiyle bütün üzüntü verici hadiselerin yaşanmamasının sağlanacağı kanaatindeyim.  Kalkandere ilçesine her daim bir fazla daha hizmet alabilmesi için çırpınan, yapılan hizmetleri her an başında durarak takip eden bu değerli kardeşimize ve saygıdeğer ailesine geçmiş olsun dileklerimi bir kez daha iletiyorum” dedi.

kalkanderede-kundaklama-(2).jpgkalkanderede-kundaklama-(4).jpgkalkanderede-kundaklama-(5).jpgkalkanderede-kundaklama-(6).jpg

kalkanderede-kundaklama-(7).jpgkalkanderede-kundaklama-(8).jpgkalkanderede-kundaklama-(9).jpgkalkanderede-kundaklama-(10).jpg

kalkanderede-kundaklama-(3).jpg