Meclis Üyelerinden Teşekkür Ziyareti

Meclis Üyelerinden Teşekkür Ziyareti
Rize İl Genel Meclis Üyeleri, teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

30 Mart yerel seçimlerinde Rize il genelinde beş üyeden beşinin de Ak Parti’den seçilmesinden dolayı Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve İl Genel Meclis Üyeleri Aydın Bilsel ve İbrahim Türüt, Rize'nin Topkaya, Uzunköy, Azaklıhoca, Düzköy, Ortapazar, Üçkaya, Selimiye, Yeniselimiye köylerinde teşekkür ziyaretinde bulundu.   

Vatandaşlarla bir araya gelen İl Genel Meclis üyeleri, seçimden sonrada birlikte olacaklarını  ve her zaman vatandaşın nabzını tutarak karar vereceklerini belirttiler. İl Genel Meclis Üyesi Bilsel, yapılan ziyaretlerle birlikte sorunları yerinde görerek çözüm odaklı çalışmalarda bulunacaklarını dile getirdi.

rize-il-genel-meclis-uyelerinden-tesekkur-ziyareti-1.jpg

Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ise yaptığı konuşmada, "Seçimlerde vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederiz. Biz sadece seçim döneminde değil her zaman vatandaşın yanındayız. Gerek köy başkanlarımız, gerek halkımız seçim dönemindeki çalışmalarımızda desteklerini esirgemediler.  Teşkilat olarak vermiş olduğunuz desteğe müteşekkiriz" dedi.

Rize'de Ak Parti'nin büyük bir başarı sağladığını vurgulayan Alim, "Rize'nin Türkiye geneli oy oranlarına bakıldığı zaman birinci olduğu görülüyor. Başbakanımızın memleketi olması dolayısıyla bu birincilik bizi onurlandırmıştır. Halkımızın desteği ve teşkilatımızın özverili çalışması sonucu bu neticeler elde edildi. Bundan sonra da halkın karar verme yetkisi daima hakim olacaktır" diye konuştu.

Rize'deki oy oranlarının sonucunun birlik ve beraberlik olduğunu belirten Alim, "Gerek seçim öncesi ve gerek seçim süresince parti teşkilatımız ve vatandaşlarımız fedakarca destek verdiler. Sandık görevlilerimiz, köy başkanlarımız kısacası en üst kademeden en alt kademeye kadar tüm teşkilatımız canını dişine takarak çalışmıştır. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği dava uğruna çalışmak bizim için  bir onurdur " şeklinde konuştu.

rize-il-genel-meclis-uyelerinden-tesekkur-ziyareti-3.jpg

rize-il-genel-meclis-uyelerinden-tesekkur-ziyareti-2.jpg