Mehmet Ali Karaca'nın Yeni Takımı Belli Oldu

Mehmet Ali Karaca'nın Yeni Takımı Belli Oldu
Ç.Rizespor'un en kritik dönemlerinde geçici olarak takımın başına getirdiği Mehmet Ali Karaca, Süper Ligde görev yapacak.

Ç. Rizespor’da altyapı antrenörlüğü ile A Takımda Yardımcı Teknik Direktörlük görevlerinde bulunan ve Ç.Rizespor'un teknik direktör arayışlarında bulunduğu en zor, en kritik dönemlerde Rizespor'un başına geçen Mehmet Ali Karaca, Gençlerbirliği'nin yardımcı teknik direktörlüğüne getirildi.

Teknik Direktör Mustafa Kaplan ile yollarını ayıran Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, bir taraftan yeni teknik direktör arayışlarını sürdürürken diğer taraftan gelecek teknik direktörün yardımcılığını yapacak hocayı buldu. Ç.Rizespor'da altyapı koordinatörlüğü görevini yürüten Mehmet Ali Karaca Gençlerbirliği'nde yardımcı teknik direktörlüğe getirildi.

Sergen Yalçın, İrfan Buz, Blokhin gibi isimlerle görüşen ancak anlaşma sağlayamayan Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav'ın Güney Afrika Milli Takımı’nı çalıştıran Eprahim Mashaba ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın birkaç gün içinde Türkiye’ye gelip, resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. 

Mashaba’nın Gençlerbirliği ile sözleşme imzalaması halinde yardımcılığını Rizeli Teknik adam Mehmet Ali Karaca yapacak.