Mehmet Altıparmak: "Deplasmanda Liderden Aldığımız Bir Puan Bizim Adımıza Sevindirici"

Mehmet Altıparmak: "Deplasmanda Liderden Aldığımız Bir Puan Bizim Adımıza Sevindirici"
TFF 1. Lig'in 6. haftasında Giresunspor ile 0-0 berabere kalarak 1 puanın sahibi olan Elazığspor'da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, "Deplasmanda liderden...

TFF 1. Lig'in 6. haftasında Giresunspor ile 0-0 berabere kalarak 1 puanın sahibi olan Elazığspor'da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, "Deplasmanda liderden aldığımız bir puan bizim adımıza sevindirici" dedi.

"Bu zeminde bu kadar üst düzey futbolcuları oynatmaya kimsenin hakkı yok"

Liderden alınan 1 puanın sevindirici olduğunu belirten Altıparmak, "Biz her maça 3 puan almak için çıkıyoruz ama bugün Giresun'da her şey mükemmel, inanılmaz bir taraftar, yönetimi, basını her şeyi mükemmeldi sadece kötü olan bir yer var, ne yazık ki stat. Bu zeminde bu kadar üst düzey futbolcuları oynatmaya kimsenin hakkı yok bence" dedi.

Her iki takım adına da kör dövüşü bir maç geçtiğini kaydeden Altıparmak, "İki takım da ayağa oynayan hızlı ve çabuk oynayan takımdı ama buna saha çok müsaade etmediği için açıkçası kör dövüşü bir maç geçti. Maç bize de geldi, rakibimize de gitti özellikle ilk yarının sonlarında olan pozisyonumuz gol olsaydı belki de ikinci yarı çok farklı bir maç olabilirdi ama bizim için önemli olan sahada ki mücadeleydi. Maçın başından sonuna kadar müthiş mücadele ettik Özellikle maçın 70. dakikasında sonra fizik olarak üstünlük sağladık çok diri kaldık sahada. Bununda mükafatı 1 puanla buradan ayrıldık. İki takımı da tebrik ediyorum, bu sahada bu saha şartlarında inanılmaz mücadele ettiler buradan Giresunspor taraftarını tebrik ediyorum takımını inanılmaz itiyor, inanılmaz destek veriyor. Maçın hakemi ise çok iyi maç yönetti bizim adımıza her şey başladığı gibi olumlu bitti" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:IHA