Mehmet Bekaroğlu: Kibirden Vazgeçin Ya

Mehmet Bekaroğlu: Kibirden Vazgeçin Ya
Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın artık kibirden vazgeçmesi gerektiğini belirtti. İşte Bekaroğlu'nun açıklamaları...

Refah Partisi'nden XXI. Dönem Rize Milletvekili seçilen ve daha sonra HAS Partinin Genel Başkan Yardımcılığını yürüten ve henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da Saadet Partisi'nden Rize Belediye Başkan Adayı olacak Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, Başbakan Erdoğan'a bir takım uyarılarda bulundu.

CNN Türk'te yayınlanan Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında yolsuzluk ve rüşvet operasyonları değerlendirildi. Programın konukları arasında yer alan Mehmet Bekaroğlu, "Başbakan eğer bu şekilde bu krizi çözeceğini düşünüyorsa hayır yani bu şekilde bu kriz çözülmez. Yani bu kibirlenme bu büyüklenmekten de durmak gerekiyor." dedi.

Mehmet Bekaroğlu şunları kaydetti: "Sayın Başbakan her şeyi siz bilemeyebilirsiniz... Gezi'de de aynısını yaptı Başbakan. Bu kadar insan ölmeseydi bu kadar sıkıntılar olmasaydı ne olurdu yani. Bugün de çıkıp bir geri adım atabilir... Şuanda sadece şu İstanbul Adliyesi'ndeki dava yani tuttuğu gözaltı kararları duruyor, böyle bir şey olamaz. Sayın Başbakan çıkıp bir şeyler söylemesi lazım. Geri adım dediğim bu. Kibirlenmekten vazgeçin ya.

Sayın Başbakan uçakta gazetecilerle yaptığı sohbette söyledi: 'hedef benim. oğluma geliyor.' Sayın Başbakan sizin oğlunuza bir haksızlık yapılmasını istemiyoruz. Ama sizin oğlunuzla ilgili böyle bir iddia varsa bu iddialaları (günyüzüne) kavuşturacak Mehmet Bekaroğlu'nun yargılandığı aynı mahkemelerdir. Başka türlü olamaz."