Mehmet Bekaroğlu’na “Rize Adayını Neden Yalnız Bıraktınız, 45 Gündür Nerdeydiniz? Sorusu VİDEO

Mehmet Bekaroğlu’na “Rize Adayını Neden Yalnız Bıraktınız, 45 Gündür Nerdeydiniz? Sorusu VİDEO
CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, partisinin Rize Adayına destek için Rize’ye gelmemesinin dün eleştirilmesi üzerine apar topar Rize’ye gelerek basın toplantısı düzenledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, yaklaşık 45 gün önce CHP’nin Rize adaylarını tanıtmasına rağmen CHP kimliğinin gizlenmek istenmesi dolayısıyla Rize Adayına destek için Rize’ye gelmemesinin dün eleştirilmesi üzerine apar topar Rize’ye gelerek basın toplantısı düzenledi.

mehmet-bekaroglu-rizede2.jpg

Dün Bekaroğlu’na yönelik yapılan “CHP’nin oyları düşmesin diye Rize adaylarına destek vermek için Rize’ye gelemiyor” eleştirileri dolayısıyla Bekaroğlu, beraberinde Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgül ile Rize Adaylarına destek vermek için 45 gündür gelmediği Rize’ye apar topar gelerek basın toplantısı düzenledi. Bekaroğlu’nun basın toplantısına “45 gündür nerdeydiniz, Rize adayını neden yalnız bıraktınız?” sorusu soruldu.

mehmet-bekaroglu-rizede-001.jpg

Tuzcuoğlu Memişağa Parkı’nda düzenlenen basın toplantısında Bekaroğlu’na yöneltilen “Yaklaşık 45 gün önce Rize’de partinizin aday tanıtımı yapıldı. Siz 45 gün üzerine ilk defa destek vermek üzere Rize’ye geliyorsunuz. Rize adayınızı burada yalnız bıraktınız. Konu hakkında neler söyleyeceksiniz?” şeklindeki soruya Bekaroğlu, “Eyvallah. Adayımızı yalnız bırakmadık Rize’de.Ben biliyorsunuz partinin genel başkan yardımcısıyım. İstanbul 3. Bölgenin adayıyım. Sayın başkanlarımın bölgesi aynı zamanda. Hem orada alan çalışması yapıyoruz, hem de partinin seçimle ilgili kampanya ile ilgili genel başkan yardımcısıyım ve bütün bu çalışmaları organize ediyorum. Ayrıca Türkiye’nin değişik illerine de hem yalnız, hem genel başkanla çalışmaya gidiyorum. Dolayısıyla Rize’ye geldim. Kaldı ki Kenan Bey ve arkadaşlarının, Rize örgütünün çok ta bize ihtiyaçları yok. Rize onların arkasında. Çalışmalar devam ediyor. Umuyorum, 7 Haziran akşamı Kenan Bey ve arkadaşlarımız ipi göğüsleyecekler.” diye cevap verdi.