Mehmet Cengiz'den AFAD ve Türk Kızılaya 3 Milyar TL bağış

Mehmet Cengiz'den AFAD ve Türk Kızılaya 3 Milyar TL bağış
Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak için ortak yayınla düzenlenen "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyasına 2,5 milyar lira bağışladı.

Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak için AFAD ve Türk Kızılaya bağışlanmak amacıyla ortak yayınla düzenlenen "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyasına katıldı. Rizeli iş insanı Cengiz, depremin ilk gününde 500 milyon lira bağışta bulunduklarını ve buna 2,5 Milyar daha ilave yaparak 3 Milyar TL bağış yapmayı taahhüt ettiğini kaydetti..

Depremlerde hayatını kaybedenler için taziyede bulunup yaralılara acil şifalar dileyen Rizeli iş insanı Mehmet Cengiz, şunları kaydetti: “Depremin yaşandığı pazartesinden itibaren Cengiz Holding olarak uzman ekiplerimizle iş makinelerimizle birlikte 1134 kişi ile deprem bölgesindeyiz. Depremin ilk gününde 500 milyon lira nakdi yardımda bulunduk. Buna ilave olarak 2,5 Milyar daha ilave nakdi yaparak 3 Milyar TL'yi taahhüt ediyorum. Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımız hiç merak etmesinler. İş dünyamızla Devletimizle birlikte biz bu işin altından çok rahat kalkacağız. Bizler dünyaya iman etmiş iş insanlarıyız. Biz milletimizin emrindeyiz. Milletimizle beraber, hep beraber, devletimizle beraber bunu kısa zamanda aşacağımıza canı gönülden inanıyorum. Bugün, milletin ve devletimizin yanında olma günüdür. Bu yıl bütün millet, devletine milletine çalışsın. Bu duygularla Allah bir daha böyle bir acı bu ülkeye yaşatmasın. Çok büyük bir acı yaşıyoruz. Biz her türlü görev almaya razıyız. Devletimizin ve milletimizin emrindeyiz”

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
25 Yorum