Mehmet Yavuz Yılmaz'ın Korumaları Polise Konuştu. İşte İlk İfade

Mehmet Yavuz Yılmaz'ın Korumaları Polise Konuştu. İşte İlk İfade
Eski Başbakanlarımızdan eski Rize Milletvekili Mesut Yılmaz ile Berna Yılmaz'ın evinde ölü bulunan oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın korumaları polise ifade verdi. İşte o ifade:

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, İstanbul Beykoz'daki evinde ölü bulunmasının ardından, Yılmaz'ın korumaları polise konuştu. İşte Yavuz Yılmaz kimdir ve Yavuz Yılmaz'ın korumalarının polise verdiği ilk ifade...

Korumalar, dün akşam saatlerinde Yılmaz'ı eve bıraktıklarını sabah saatlerinde de dışarı çıkmak için tekrar eve geldiklerini söylerken, "Kapıyı çalmamıza rağmen açmadı. Bunun üzerine kendisine telefonla ulaşmaya çalıştık. Ancak telefonu da açmayınca şüphelenip çilingir çağırdık. Çilingir kapıyı açtığında kendisini şakağından vurulmuş halde bulduk. Silah başucundaydı" dediler.

KAMERA KAYITLARI İNCELENİYOR

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve polisin detaylı incelemeleri sürüyor. Eve girip girmediğinin belirlenmesi için kamera kayıtları inceleniyor.

AİLESİ: SİLAHI YOKTU

Ekiplerin olay yerinde incelemesi devam ediyor. Geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.  İlerleyen saatlerde açıklama yapılması bekleniyor. Ailesinden alınan bilgilere göre Mehmet Yavuz Yılmaz'ın bir silahı olmadığı belirtildi.

MESUT YILMAZ ACI HABERİ YURTDIŞINDA ALDI​

Mesut Yılmaz'ın oğlunun ölüm haberini ABD'de  öğrendiği ve acı haberi alır almaz  İstanbul'a hareket ettiği bildirildi.

MEHMET YAVUZ YILMAZ KİMDİR?

Yavuz Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti'nin eski başbakanı Mesut Yılmaz'ın oğludur.

Mehmet Yavuz Yılmaz, 1979 yılında dünyaya geldi.

Eğitimini Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Georgetown Üniversitesi'nde aldı.

Yavuz Yılmaz bir dönem nişanlandığı sunucu Neşe Sapmaz ile 3 yıl birlikteliğin arkasından ayrılmıştı.

Yavuz Yılmaz'ın 7 Haziran 2015'te yapılan seçimlerde CHP'den milletvekilliği için adı geçmiş, ancak aday olamamıştı.

Yavuz Yılmaz bir dönem otel ve restoran işletmeciliği de yaptı.

Yavuz Yılmaz'ın kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile CFS İstanbul Yatırım A.Ş isimli bir şirketleri vardı. İki kardeş bir ara İstanbul'daki üçüncü havalimanında hafriyat işi de yapmıştı.