Mehmetçiğe "Kan Bağışı" İle Destek

Mehmetçiğe "Kan Bağışı" İle Destek
Artvin Valiliği ve Kent Konseyi işbirliğiyle " Artvin'den-Afrin'deki Mehmetçiklerimize Selam Olsun, Canımız, Kanımız, Vatana Feda Olsun " sloganıyla Zeytin...

Artvin Valiliği ve Kent Konseyi işbirliğiyle " Artvin'den-Afrin'deki Mehmetçiklerimize Selam Olsun, Canımız, Kanımız, Vatana Feda Olsun " sloganıyla Zeytin Dalı Harekâtı'na destek vermek amacıyla kan bağış kampanyası düzenledi.

Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen kampanya Artvin Kızılay Kan Toplama Aracı'nda gerçekleşti. Artvin Valiliği, Artvin Belediyesi, Artvin Kent Konseyi Başkanlığı ile Türk Kızılayı Artvin Şubesi işbirliğinde "Artvin'den-Afrin'deki Mehmetçiklerimize Selam Olsun, Canımız, Kanımız, Vatana Feda Olsun" sloganıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Artvin Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Aydın, "Bugün Karadeniz Bölgesi'ndeki illerde Kent Konseyi'nin öncülüğünde kan bağışı kampanyası başlattık. Sabah 10.00 sularında başlayan kampanya bu akşam 19.00 da sona erecek. Bu kan bağışıyla birlikte cephedeki Mehmetçiğimize bir anlamda destek olmak ve bir farkındalık oluşturmak için bu anlamlı kampanyamızı gerçekleştiriyoruz. Bugün Mehmetçiğimiz sınırlarımızın içinde ve dışında memleketin bekası için canı pahasına savaşıyorlar. Şehit düşüyorlar ve gazi oluyorlar. Bizlerde cephenin gerisinde boş durmayıp Çanakkale'de, Sakarya'da ve Sarıkamış'ta olduğu gibi bizlerde cephenin arkasında Mehmetçiğimize destek olmak için kan bağışı kampanyası düzenleyerek destek vermeye çalışıyoruz. Buradan Mehmetçiklerimize selamlarımızı ve desteklerimizi gönderiyoruz. Bugün kampanyaya ilgi gösteren bütün duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Mehmetçiğe

Mehmetçiğe

Mehmetçiğe

Kaynak:IHA