Mekansızlardan İftar Yemeği

Mekansızlardan İftar Yemeği
Yeşil Mavi Genç Rizeliler Derneği Mekansızlar Taraftar Grubu bu akşam dernek binasında iftar yemeği düzenledi.

Yeşil Mavi Genç Rizeliler Derneği Mekansızlar Taraftar Grubu bu akşam dernek binasında taraftarlarının buluştuğu iftar yemeği düzenledi.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile Kasımpaşaspor Kulubü Hasan Hilmi ÖKSÜZ'ün bir cenaze nedeniyle ilimizde bulunmaları ve bakırcı'nın kendilerine eşlik etmesinden dolayı katılamadığı iftar yemeğine Rize Belediyesi özel Kalem Müdürü Fahrettin Kaya, Çaykur Rizespor Tesisler Müdürü Arif Kamburoğlu, Dalyan Camii İmamhatibi Abdurrahman Karal ve Mekansızlar Taraftar Grubu Yöneticileri ve çok sayıda taraftar katıldı.

mekansizlar-iftar-1.jpg

Dalyan Camii İmamhatibi Abdurrahman Karal'ın iftar duası ile oruçların açıldığı yemekte Yeşil Mavi Genç Rizeliler Derneği Mekansızlar Taraftarlar Grubu Basın Sözcüsü Şuayip Bozkurt yaptığı açıklamada "düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğinde bizleri  yalnız bırakmayan tüm katılımcılara Mekansızlar Taraftar Grubu adına teşekkürlerimi sunuyor ve Kandilinizi kutluyorum" dedi.

mekansizlar-iftar-2.jpg

mekansizlar-suayip.jpg

Yemek sonrası Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürü Fahrettin Kaya ise yaptığı açıklamada "yemeğe Belediye Başkanımız Halil Bakırcı ile katılacaktık. Yalnız bir cenaze dolayısıyla ilimizde bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı ile Kasımpaşaspor Kulubü Başkanımızın ilimizde bulunmalarından dolayı Başkanımızın misafiridirler. başkanımız o yüzden bugün burada aramızda olamadı. Tesisler Müdürü Arif Kamburoğlu ve Dalyan Camii İmamhatibi Abdurrahman Karal ile Rizespor olarak burada Rize'nin anatomisini oluşturan gençlerle bir aradayız. İmkanlar ölçüsünde herzaman Mekansızlar Taraftar Grubu'nun yanındayız. Kandiliniz Kutlu Olsun" dedi.

mekansizlar-fahrettin.jpg

Yemek sonrasında son olarak söz alan Çaykur Rizespor Tesisler Müdürü Arif Kamburoğlu ise Oktay Çevik ve Hasan Vezir Hocamız ile Çaykur Rizespor'lu oyuncularla bugün burada bulunmayı arzuluyorduk. Önceden verilmiş sözleri olduğundan dolayı bugün aramızda değiller. Başka bir ortamda hep beraber olmak ümidiyle Kandiliniz Kutlu Olsun açıklamasında bulundu.

mekansizlar-arif.jpg