Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Rize’ye Geliyor

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Rize’ye Geliyor
Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, partisinin aday tanıtım toplantısına katılmak üzere Rize’ye geliyor.

Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Cuma günü düzenlenecek programlara katılmak üzere Perşembe akşamı Rize’ye geleceğini kaydetti. Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı İnce, Cuma günü partisinin Rize Milletvekilleri Aday Tanıtım Toplantısına katıldıktan sonra kentte esnaf ziyaretlerinde bulunacak.

İl Başkanı Bayrak, yaptığı açıklamada, “Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce'yi 13 Nisan 2023 Perşembe akşamı saat 20:30'da Rize Artvin Havaalanında karşılayacağız. Genel Başkanımız ilimizde konakladıktan sonra 14 Nisan 2023 tarihinde saat 11.00 'de Rhisos Gold Otel’de düzenlenecek milletvekilleri aday tanıtım programına katılacak. Genel Başkanımız Cuma namazını Şeyh Camisi'nde kılacaktır. Cuma namazı çıkışı saat 13.00'de Rize merkezde esnaf ziyaretlerinde bulunacaktır. Bütün halkımız davetlidir.” dedi.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
25 Yorum