Memleket Partisi Rize İl Başkanı Bayrak: Rizeli Hemşehrilerim Sandık İçin Gün Sayıyor

Memleket Partisi Rize İl Başkanı Bayrak: Rizeli Hemşehrilerim Sandık İçin Gün Sayıyor
Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak, hemşehrilerinin ne iktidardan ne de ana muhalefetten memnun olmadığını belirterek, “Ne cumhur, ne millet, tek yol memleket” dedi.

Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak, yaptığı açıklamada, “Hemşehrilerimiz, ne iktidardan ne de ana muhalefetten memnun değil. Gerek yurdun içinde bulunduğu ekonomik durumdan gerek eleştirmekten başka çözüm üretemeyen ana muhalefetten hiç haz etmiyor. Ne cumhur, ne millet, tek yol memleket” dedi.

İl Başkanı Bayrak, Memleket Partisi olarak kentte esnaf, köy ve ilçe ziyaretlerini fotoğraf paylaşmak için değil samimiyetle vatandaşların dert ve arzularını dinlemek için yaptıklarını ifade ederek, “Yaklaşık bir aydır sahalardayız. Üstelik bazıları gibi siyasi görüşü bize yakın insanları göstermelik ziyaretlerde bulunmuyoruz. Hemşehrilerimizi reklam aracı olarak görmüyor onlarla aynı kaderi yaşadığımızı samimiyetle anlatırken kendi çözümlerimizi anlatıp vatandaşlarımızın önerilerini dinliyoruz. Hemşehrilerimiz ne iktidardan ne de ana muhalefetten memnun değil. Gerek yurdun içinde bulunduğu ekonomik durumdan gerek eleştirmekten başka çözüm üretemeyen ana muhalefetten hiç haz etmiyor.” diye konuştu.

Bayrak, Rizeli hemşehrilerinin neden memnun olmayıp sandık için gün saydığı konusunda şunları kaydetti: “Rizeli hemşehrilerim yıllardır kendilerine dayatılan belediye başkan adaylarına, milletvekil adaylarına oy vererek göreve getirdi ve maalesef sonuç hep hüsran oldu. Artık bıçak kemiğe dayandı. Konuyu biraz derinleştirip örnekleştirirsek Rizeli dayatma adaylara oy verdi. Peki karşılığında ne gördü? Çay bizim namusumuzdur diyen zat-ı muhterem kaçak çay işinde yakalanarak pişti oldu. Sevgili hemşehrilerimin gözleri daha neler gördü, kulakları neler duydu kardeşlerim. Oy vererek göreve getirdikleri adamın ‘kaçak kat atmışsın bir daire de bana at yasallaşsın’ diyen ve Rize'de her caddede bir binası, bir dairesi olanları gördü. Devam edelim mi benim Rizeli hemşehrilerim? Dayatma adaylara oy vererek gözler neler gördü, kulaklar neler duydu? Örneğin kentsel dönüşüm adı altında yok pahasına insanların iş yerine evlerine nasıl çöküldüğünü gördü. Rizeli çay üreticisi hemşehrilerim çayın yani alın terinin nasıl peşkeş çekildiğini gördü. Rizeli hemşehrilerim TBMM’ye gönderdiği vekillerinin Rize için bir kelime etmediklerini gördü. Rizeli hemşehrilerim çay kanunu çıkaramayan fakat kendi kuru çaylarını pazarlayacakları ince belli çay bardağı ile övünenleri gördü, duydu. Rizeli hemşehrilerim çaydan bir haber olan fakat ÇAYKUR yönetiminde yer alıp huzur hakkı alanları gördü. Lakin bıçak kemiğe dayandı. Rizeli hemşehrilerim sandık için gün sayıyorken gençliğimin üzerine söz veriyorum ki biz görev başına geldiğimizde tek derdimiz memleket olacak. Eğer bana vekil olmak için hemşehrilerim bir kapı açarsa boğazım patlayana kadar hemşehrilerimin hakkını her yerde savunmaktan onur duyacağım. Sevgili yurttaşlar bilmenizi isterim ki yapacaklarımız doğrultusunda samimi yurt sevginizle sloganımızı sizlerle paylaşmak isterim: ‘Ne cumhur ne millet tek yol memleket’”

memleket-partisi-rize-il-baskani-muhittin-bayrak.jpg