Menemensporlular, maçı bırakıp ev taşladı!

Menemensporlular, maçı bırakıp ev taşladı!
Muğlaspor ile Menemen Belediyespor arasından oynanan maçın ardından çıkan olaylara polis müdahale etti.

Muğla'da Muğlaspor ile Menemen Belediyespor arasından oynanan maçın ardından çıkan olaylara polis müdahale etti. Evlere taş atan Menemenspor taraftarları çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesi ile otobüslere bindirildi.

Atatürk Stadı'nda oynanan Muğlaspor-Menemen Belediyespor maçının ikinci yarısında futbolcularına 2 kırmızı kart gösterilmesine tepki gösteren bir grup Menemen Belediyespor taraftarı, bulundukları tribündeki koltukları sökerek sahaya attı. Sahaya koltuk atan taraftarlar, polisin müdahalesi ile sakinleştirildi.

12.20091227225554..jpg

Muğlaspor'un 3-2 galibiyeti ile biten maçından ardından polis gözetiminde stadyumdan çıkartılan Menemen Belediyespor taraftarları, stadyuma yakın evler ile Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nün camlarını taş atarak kırdı.

Bu gelişmenin ardından polis ekipleri taş atan taraftarlara müdahale etti ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü önünde bekleyen otobüslere bindirdi. Polis ekipleri, Menemen Belediyesporlu taraftarları taşıyan 10'dan fazla otobüse Muğla kent merkezi çıkışına kadar eşlik etti.

Muğlaspor Kulübü Başkanı Hamza Akercan olayların, Menemen Belediyespor'un 2 oyuncusunun kırmızı kart görmesinin ardından başladığına işaret ederek, "Spor adına üzücü şeyler. Spor, dostluk ve kardeşlik demek. Bizim takımımız da yeniliyor ama biz taşkınlık yapmıyoruz." dedi.

Bu arada, polis camları kırılan vatandaşların şikayetlerini alarak, inceleme başlattı.

11.20091227225613..jpg