Menşur, RTEÜ Öğrenci Kulüpler Birliği Başkanı Seçildi

Menşur, RTEÜ Öğrenci Kulüpler Birliği Başkanı Seçildi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İşletme Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Hasan Menşur, oy çokluğuyla RTEÜ Öğrenci Kulüpler Birliği Başkanı seçildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından üniversite bünyesindeki Öğrenci Topluluklarıyla birliktelik ve dayanışma toplantısı tertip edildi.

Keyfi Alem’de gerçekleştirilen etkinliğe, RTEÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Çakır, Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri ve Öğrenci Topluluk Başkanları katıldı.

image-493.jpeg

Açılış konuşmasını yapan RTEÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Çakır; üniversitelerin öğrenciler için var olduğunu ifade ederek, yapılan etkinliklere imkanlar ölçüsünde destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Toplantıda bir konuşma yapan Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Midilli ise görevde oldukları bir yılı aşkın sürede öğrencilere fayda sağlayacak her türlü etkinliğin içinde olduklarını belirterek, Rize ve Üniversitede öğrencilere yönelik yapılacak çalışmaların takipçisi ve destekçisi olacaklarını dile getirdi. 

Midilli konuşmasını, Akademisyen kimliğiyle öğrencilerden desteklerini esirgememesi ve toplantıya verdiği destekten ötürü Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a teşekkür ederek tamamladı.

Öğrenci Topluluk Başkanlarının planladıkları faaliyetlerden bahsedilerek devam eden toplantı İşletme Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Hasan Menşur’un oy çokluğuyla kulüpler birliği başkanı seçilmesi ve sonrasında üniversite öğrencilerine yönelik hayata geçirilebilecek projelerin tartışılmasıyla sona erdi.

image-501.jpeg

image-499.jpeg

image-498.jpeg

image-497.jpeg

image-496.jpeg

image-495.jpeg

image-494.jpegs