Merkez İlçe Başkanı Ak Başkanlığında Teşkilat İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Merkez İlçe Başkanı Ak Başkanlığında Teşkilat İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak başkanlığında Merkez İlçe Başkanlığı belde, köy ve mahalle başkanları istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen toplantıya, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcıları Himmet İstif, Reşit Hapeloğlu, Fatih Mehmet Köse, İl Kadın Kolu Başkanı Sema Yağcıtekin, İl Gençlik Kolu Başkanı Mariye Müberra Arıcı, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Genç, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, belde başkanları, belde belediye başkanları, köy ve mahalle başkanları katılım sağladı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Burak Ak, tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Bugün burada gerçekleştirdiğimiz toplantımız bizler için çok fazla önem arz etmektedir. Çünkü aylık olarak gerçekleştirdiğimiz bu toplantılar teşkilatlarımız ile aramızdaki bağları daha fazla kuvvetlendirip, güçlendirmektedir. Teşkilatımızı hep daha dinamik ve diri tutmaktadır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketinde görev alan bizler onun temsilcileri olarak omuzlarımızdaki sorumluluğun bilincinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımıza yaraşır şekilde davaya hizmet etmek ve bu davayı 2023 hedeflerine taşımak bütün teşkilatlarımızın ortak sorumluluğu olmalıdır. AK Parti teşkilatları olarak bizler sadece seçimden seçime sahaya inen değil, her daim vatandaşının, esnafının, teşkilatının yanında halka hizmet, Hakk’a hizmettir düsturu ile hareket eden çok büyük bir teşkilatız. Bizler istiyoruz ki iktidara geldiğimizden bugüne eski Türkiye’nin kalıntılarını silerek, ülkemizi birçok alanda kazanım sahibi yaparak, huzur ve refahını temin eden Cumhurbaşkanımızın üzerinden yük alarak yola devam etmek. Onun çizdiği bu yolda yürümekten onur duyuyoruz. Bizler sürekli sahadayız. İlçe Başkanlığımızın hazırlamış olduğu son üç yılda merkezi hükümet yatırımlarının ve Belediyenin hayata geçirdiği projelerin yer aldığı dergimizi ilçe teşkilatımızla birlikte her gün mahalle mahalle dolaşarak, esnafımıza dağıtıyoruz. Çünkü ilimiz bir çok mega projenin kazandırıldığı bir il olmasına rağmen, bir çoğumuz maalesef bu yatırımlardan bilgi sahibi değil. İlimize kazandırılan bu projeleri hazırladığımız dergi neticesinde kapı kapı dolaşıp, icraatlarımızı anlatarak, yaparsa yine AK Parti Yapar diyoruz” dedi.

İlçe Başkanı Burak Ak’ın ardından protokolün selamlama konuşmaları devam etti.

Toplantının son bölümünde Divan Başkanı İl Başkan Yardımcısı Himmet İstif’in başkanlığında divan üyeleri; İlçe Başkanı Burak Ak, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, İlçe Başkan Yardımcısı Selim Kandemir ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Genç’in katılımıyla sunumların müzakeresi gerçekleştirilerek, belde, köy ve mahalle başkanlarının öneri ve istekleri dinlendi.

burak-ak-004.jpgbaskan-ak-baskanliginda-teskilat-istisare-toplantisi-gerceklestirildi-2.jpgbaskan-ak-baskanliginda-teskilat-istisare-toplantisi-gerceklestirildi-3.jpgbaskan-ak-baskanliginda-teskilat-istisare-toplantisi-gerceklestirildi-4.jpgbaskan-ak-baskanliginda-teskilat-istisare-toplantisi-gerceklestirildi-5.jpgbaskan-ak-baskanliginda-teskilat-istisare-toplantisi-gerceklestirildi-6.jpgbaskan-ak-baskanliginda-teskilat-istisare-toplantisi-gerceklestirildi-7.jpgsumay-rize-konut-047.jpg