Merkez İlçe'den Engindere'de Birlik Mesajı

Merkez İlçe'den Engindere'de Birlik Mesajı
Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve Yönetim Kurulu üyeleri Köy, Mahalle ziyaretleri kapsamında Merkez İlçeye bağlı Engindere Mahallesini ziyaret etti.

Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve Yönetimi, Engindere Mahallesi Başkanı Selçuk Mavi ve Yönetimi, Sandık Kurulu üyeleri, Engindere Mahallesi Gençlik Kolları Başkanı Taner Alaçam ve Engindere Mahallesi Muhtarı Mustafa Mavi ile beraber kahvaltılı toplantı gerçekleştirdi. Başkan Alim buradaki konuşmasında teşkilat olmanın güzelliğinin aile olmaktan geçtiğini ve ailelerin birlikte olduğu sürece birbirine olan bağlılıklarını artıracaklarını ifade ederek, "Biz, sadece seçim zamanları Mahalle veya Köy başkanlarımızın yanında olmadığımızı, aksine her an her zaman beraber olduğumuzu vurgulayarak, bu teşkilatın başarılı olması için gece gündüz çalışmaktayız. Bizimle beraber bu uzun maratonda yol alan değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”  dedi.

ak-parti-rize-merkez-ilceden-engindere-mahallesine-ziyaret-8.jpg

Engindere Mahallesi Başkanı Selçuk Mavi, mahalle hakkında Merkez İlçe Başkanı İshak Alim’e bilgi verdikten sonra “Biz, yönetimdeki arkadaşlarla güzel bir ekip olduk. Bizler Engindere Mahallesi’nin kalitesinin daha da yüksek olması için üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Mahallemizi ziyarete gelen Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine yönetimim adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. 

ak-parti-rize-merkez-ilceden-engindere-mahallesine-ziyaret-1.jpg

Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ise konuşmasının başında “Her cuma sabahı bir Mahalle ya da Köy ziyareti yapmaya devam ediyoruz. Bu anlamda, bu haftaki toplantımızı Engindere Mahallemizde gerçekleştirmekteyiz. Teşkilat olmanın güzelliği bir aile olmaktan geçiyor. Aileler, birlikte olduğu sürece birbirine olan bağlılıkları artar. Bu toplantılarımızın sürekli olması teşkilatımızın gücünü arttırmaktadır. Mahalle ve Köy ziyaretlerimize ara vermeden devam ediyoruz, bizler gücümüzü teşkilatlarımızdan alıyoruz, teşkilatımızın değerli temsilcileri olan mahalle başkanlarımıza ve yönetimlerindeki çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

ak-parti-rize-merkez-ilceden-engindere-mahallesine-ziyaret-2.jpg

Alim buradaki konuşmasının sonunda ise, “Merkez İlçe Başkanlığı olarak göreve geldiğimizden bu yana sürdürdüğümüz teşkilat ziyaretlerimiz bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra, görevimiz süresince de devam edecektir. Biz, sadece seçim zamanları Mahalle veya Köy başkanlarımızın yanında olmadığımızı, aksine her an her zaman beraber olduğumuzu vurgulayarak, bu teşkilatın başarılı olması için gece gündüz çalışmaktayız. Bizimle beraber bu uzun maratonda yol alan değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

ak-parti-rize-merkez-ilceden-engindere-mahallesine-ziyaret-3.jpg

ak-parti-rize-merkez-ilceden-engindere-mahallesine-ziyaret-4.jpg

ak-parti-rize-merkez-ilceden-engindere-mahallesine-ziyaret-7.jpg

ak-parti-rize-merkez-ilceden-engindere-mahallesine-ziyaret-9.jpg