Mertoğlu Rize Barosunda Seminer Verdi

Mertoğlu Rize Barosunda Seminer Verdi
Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Kurul Üyesi Av. Harun Mertoğlu, Rize Barosu tarafından düzenlenen programda “Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu’na başvuru koşulları” konulu seminer verdi.

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) Kurul Üyesi Av. Harun Mertoğlu, Rize Barosunun davetlisi olarak katıldığı seminerde genç avukatlarla buluştu.

Mertoğlu'nu seminerde Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri ve avukatlar karşıladı.

Mertoğlu seminerde Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu’na başvuru koşulları konularına değindi. Konuşma ve sunum ardından Mertoğlu, avukatlardan gelen soruları cevapladı.

Baro Başkanı Peçe, Mertoğlu'na seminerde verdiği bilgiler ve katılımı için teşekkür plaketi verdi.

turkiye-insan-haklari-ve-esitlik-kurumu-kurul-uyesi-av-harun-mertoglu-rize-barosu-tarafindan-duzenlenen-programda-turkiye-insan-haklari-ve-esitlik-kurumuna-basvuru-kosullari-konulu-seminer-verdi-3.jpgturkiye-insan-haklari-ve-esitlik-kurumu-kurul-uyesi-av-harun-mertoglu-rize-barosu-tarafindan-duzenlenen-programda-turkiye-insan-haklari-ve-esitlik-kurumuna-basvuru-kosullari-konulu-seminer-verdi-1.jpgturkiye-insan-haklari-ve-esitlik-kurumu-kurul-uyesi-av-harun-mertoglu-rize-barosu-tarafindan-duzenlenen-programda-turkiye-insan-haklari-ve-esitlik-kurumuna-basvuru-kosullari-konulu-seminer-verdi-2.jpgturkiye-insan-haklari-ve-esitlik-kurumu-kurul-uyesi-av-harun-mertoglu-rize-barosu-tarafindan-duzenlenen-programda-turkiye-insan-haklari-ve-esitlik-kurumuna-basvuru-kosullari-konulu-seminer-verdi-4.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum