Mertoğlu, Rize'de Moral Depoladı!

Mertoğlu, Rize'de Moral Depoladı!
AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Av. Harun Mertoğlu, seçim bölgesi Rize’de aday adaylığı çalışmaları kapsamında şehrin her noktasında ziyaretlerini sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle AK Parti Rize Milletvekili aday adaylığı için Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu (TİHEK) Üyeliği görevinden istifa eden Av. Harun Mertoğlu, seçim bölgesi Rize’de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ardeşen ilçesinde “Türkiye Yüzyılı'nda Herşey Rize İçin” mottosuyla esnaf ve vatandaşlarla buluşan Av. Mertoğlu, kendilerinin Ramazan ayını tebrik ederek, samimi bir şekilde hasbihalde bulundu ve esnaflara hayırlı ve bol kazanç temennisinde bulundu.

Ardeşenli hemşehrilerinin ilgi gösterdiği ve adaylık sürecinde başarılar dilediği Av. Mertoğlu, gördüğü ilgiyle birlikte moral depoladı.

ak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-av-harun-mertoglu-secim-bolgesi-rizede-aday-adayligi-calismalari-kapsaminda-sehrin-her-noktasinda-ziyaretlerini-surduruyor-1.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-av-harun-mertoglu-secim-bolgesi-rizede-aday-adayligi-calismalari-kapsaminda-sehrin-her-noktasinda-ziyaretlerini-surduruyor-2.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-av-harun-mertoglu-secim-bolgesi-rizede-aday-adayligi-calismalari-kapsaminda-sehrin-her-noktasinda-ziyaretlerini-surduruyor-3.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-av-harun-mertoglu-secim-bolgesi-rizede-aday-adayligi-calismalari-kapsaminda-sehrin-her-noktasinda-ziyaretlerini-surduruyor-4.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-av-harun-mertoglu-secim-bolgesi-rizede-aday-adayligi-calismalari-kapsaminda-sehrin-her-noktasinda-ziyaretlerini-surduruyor-5.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-av-harun-mertoglu-secim-bolgesi-rizede-aday-adayligi-calismalari-kapsaminda-sehrin-her-noktasinda-ziyaretlerini-surduruyor-6.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-av-harun-mertoglu-secim-bolgesi-rizede-aday-adayligi-calismalari-kapsaminda-sehrin-her-noktasinda-ziyaretlerini-surduruyor-7.jpgak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-av-harun-mertoglu-secim-bolgesi-rizede-aday-adayligi-calismalari-kapsaminda-sehrin-her-noktasinda-ziyaretlerini-surduruyor-8.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum