Mertoğlu’ndan olay53’e Ziyaret

Mertoğlu’ndan olay53’e Ziyaret
AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Av. Harun Mertoğlu, olay53’e nezaket ziyaretinde bulundu.

25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için AK Parti’den Rize Milletvekili Aday Adayı olan ve temayül yoklamasında büyük bir farkla birinci gelen Av. Harun Mertoğlu, olay53’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, aday adaylığı konusunda yaptıkları çalışmaları olay53 yönetimiyle paylaşan Mertoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Siyasetin Tek Limanı Ahlaktır” sloganı ile yola çıktıklarını ifade etti.

olay53-mertoglu-ziyaret.jpg

Aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte halkımızla birebir görüşmeler yaparak kendileriyle sohbet etme imkanı bulduklarını ve kendilerine gösterilen ilgiden çok memnun kaldıklarını kaydeden Mertoğlu, “Partimiz ve Rize halkı teveccüh gösterip de milletvekili olursak Rize’ye en iyi hizmeti vermeye hazırız” dedi.

olay53-mertoglu-ziyaret-2.jpg

Laz bölgesi diye tabir edilen şehrin doğu bölgesinin en güçlü aday adayı konumunda bulunan ve 7’den 70’e her kesimin destek verdiği AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Av. Harun Mertoğlu, aday gösterilmesi durumunda tek arzusunun ilimize en iyi hizmeti sunmak olduğunu belirterek, “Halkımıza hizmet amacıyla böyle bir yola çıktık. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah” dedi.

olay53 haber portalı yönetimi ise nazik ziyaretinden dolayı Mertoğlu’na teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.