Mesut Yılmaz İçin Rize’de Gıyabi Cenaze Namazı Kılınacak

Mesut Yılmaz İçin Rize’de Gıyabi Cenaze Namazı Kılınacak
Eski Başbakanlardan ve Anavatan Partisi (ANAP) Eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz için memleketi Rize’de gıyabi cenaze namazı kılınacak.

Anavatan Partisi (ANAP) Rize Eski milletvekili Ahmet Kabil, Eski Başbakanlardan ve Anavatan Partisi (ANAP) Eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz için Pazar günü Rize Merkez 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında Öğle Namazından sonra gıyabi cenaze namazı kılınacağını bildirdi.

Kabil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ANAP Rize Eski İl Başkanı Nusret Karaca ile fikir birliği yaparak gıyabi cenaze namazı kılınması kararı aldıklarını belirterek, “Türkiye’nin ve Rizemizin önemli değerlerinden medeharı iftiharımız, gururumuz, eski başbakanımız Sn Ahmet Mesut Yılmaz’ın İstanbul’daki cenaze merasimine gidemeyecekler için Başbakanımıza karşı son görevimizi yapabilmek maksadı ile 1 Kasım Pazar günü öğle namazından sonra Rize Merkez Şeyh Cami önünde Anavatan Partisi Eski İl Başkanı Nusret Karaca ile fikir birliği yaparak bütün halkımızla birlikte gıyabi cenaze namazı kılmayı uygun gördük. Rize Belediye Başkanımız Sn Rahmi Metin, meydanın tanzimi ve ses düzenini sağlayacak, Belediye Başkanımıza ve Valiliğimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.