Mesut Yılmaz'ın oğlu Hasan Yılmaz İYİ Parti'nin teklifini reddetti

Mesut Yılmaz'ın oğlu Hasan Yılmaz İYİ Parti'nin teklifini reddetti
Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Emir Hasan Yılmaz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından şahsına yapılmış olan Rize milletvekili adaylığı teklifini kabul etmediğini duyurdu.

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Emir Hasan Yılmaz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Rize milletvekili adaylığı teklifini yoğunluğu nedeniyle kabul edemeyeceğini ve önümüzdeki dönem içerisinde de siyasette yer almayı düşünmediğini açıkladı.

"Siyasette yer almayı düşünmüyorum"

Yılmaz, yazılı açıklamasında teklifin İYİ Parti lideri Meral Akşener'den geldiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:   "Değerli Rizeli hemşerilerimden gelen yoğun istek ve teveccüh üzerine İYİ Parti Genel Başkanı sayın Meral Akşener tarafından şahsıma yapılmış olan Rize milletvekilliği adaylığı teklifini, aile vakfımızın kurucusu olduğu İstanbul Kent Üniversitesi'ndeki iş yoğunluğum nedeniyle kabul edemeyeceğimi ve önümüzdeki dönem içerisinde siyasette yer almayı düşünmediğimi kamuoyunun dikkatine sunarım. Bu süreçte benden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen ve bilhassa merhum babamın ismini yaşatma konusunda gösterdikleri kararlılıktan dolayı tüm Rizeli hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunarım."

Öte yandan İYİ Parti Kurucular Kurul Üyesi, Kurucu Ankara İl Başkanı ve GİK Üyesi Dr. Mesut Özarslan, Hasan Yılmaz’ın İYİ Parti Rize Milletvekili Aday Adayları arasında yer aldığını duyurmuştu.

dr-mesut-ozarslan-hasan-yilmaz-twiti.jpgishak-alim-ak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-035.jpgharun-mertoglu-rize-milletvekili-aday-adayi-038.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan / Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum