Mete: Süper Ligde Kalıcı Olacağız

Mete: Süper Ligde Kalıcı Olacağız
Rizespor Başkan vekili Halim Mete, “Ligde çok dikkatli olacaklarını belirterek süper Lig'de başarılı olmak için hiç bir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını söyledi

UZUN bir lig maratonunu sona erdiğini söyleyen Rizespor Başkan vekili Halim Mete, “Yoğun bir maç trafiğinden geçtik ve Rizespor 5 yıl aradan sonra Süper Lig'e geri döndü. Camiamız ve taraftarımız ile birlikte hala bunun sevincini yaşıyoruz. Ancak, Rizespor için asıl maraton bundan sonra başlayacak. Bir yandan Süper Lig hazırlıkları diğer yandan transferlerle birlikte yapılacak çok işimiz var. Bu yüzden vakit kaybetmeden kollar sıvandı ve çalışmalar başladı" dedi.

KALICI OLACAĞIZ

RİZESPOR'DA artık geleceğin planlarının yapıldığının altını çizen Mete, "Rizespor Futbol Yatırımları Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin göreve geldiği 4.5 yıl gibi uzun bir sürede iğneyle kuyu kazarak geldiğimiz yerde kalıcı olmak zorundayız. Bunun içinde temellerimizi sağlam atmak zorundayız. Süper Lig'e çıkmak ne kadar zor ise orada kalmak daha da zordur. Bu yüzden çok dikkatli olacağız. Süper Lig'de başarılı olmak için de hiç bir fedakârlıktan kaçınmayacağız" dedi.

ÇOK FARKLI OLACAK

SÜPER Lig'de herkese ayrı bir görev ve sorumluluk düştüğünün altını çizen Mete, "5 yıl mücadele ettiğimiz 1. Lig'de taraftarımızın desteği inişli ve çıkışlı oldu. Ancak Süper Lig'de ben bunun çok farklı olacağına inanıyorum. Taraftarımızın ve camiamızın desteği her zaman takımla birlikte olacak. Zaten olması gereken de budur. Rizespor'un Süper Lig'de başarılı olması için herkes üzerine düşen görevlerin ve sorumlulukların gereğini yerine getirmek zorundadır" dedi.