Mete, Trabzonspor’a Öyle Bir Cevap Verdi ki…

Mete, Trabzonspor’a Öyle Bir Cevap Verdi ki…
Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Saffet Mete, tüm Rizelilerin hislerine tercüman olarak Trabzonspor Kulübünün internet sitesinden yaptığı açıklamaya öyle bir cevap verdi ki; klasını, efendiliğini ve insanlığını konuşturdu.

Trabzonspor’un 1-0 öne geçtiği karşılaşmada son 10 haftanın averaj takımı Bursaspor’a evinde 2-1 mağlup olarak Bursaspor’u Süper Ligde tutması ve Çaykur Rizespor’u küme düşürmesi Trabzonspor tarihine kara bir leke olarak yer aldı. Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Av. Ali Sürmen de Trabzonspor tarihine yazılan bu kara leke dolayısıyla “bu leke temizlenmez” ifadesinde bulundu.

Trabzonspor Kulübü ise spor kamuoyundaki şike tepkisi dolayısıyla üzerindeki baskıyı azaltmak ve tepkilerden kurtulmak için Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan’ı hedef alan açıklamalara kulübün internet sitesinden yer vererek, "Kulübümüzü şike imasıyla suçlamak, en hafif tabiriyle ar damarı çatlamışların işidir" ifadelerini kullanmıştı.

EĞER BU GÖZYAŞLARINI UNUTURSAK...

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Saffet Mete ise bu açıklamalara sosyal paylaşım sitesinden Çaykur Rizespor’un Aytemiz Alanyaspor’u 1-0 mağlup etmesine rağmen Bursaspor’un Trabzon deplasmanında kazanması nedeniyle küme düşmesi sonucu Yeşil Mavili 2 bayan taraftarın birbirine sarılıp gözyaşlarına boğuldukları fotoğrafı paylaşarak cevap verdi ve “Eğer bu gözyaşlarını unutursak sonuna kadar ar damarımız çatlasın” dedi.

saffet-mete-eger-bu-gozyaslarini-unutursak-sonuna-kadar-ar-damarimiz-catlasin.jpg