Mete: Uykularımız Kaçtı

Mete: Uykularımız Kaçtı
Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile mücadele edecek Çaykur Rizespor'un kulüp başkan yardımcısı Halim Mete, maçtan 3 puanla ayrılmak zorunda olduklarını söyledi.

Mete, yaptığı açıklamada, ligde alınan sonuçların ve son durumun uykularını kaçırdığını belirterek, ''Bu sonuçları rüyada bile görsek inanmazdık. Biz neyi hedefledik, neredeyiz. Bu durum bizim uykularımızı bile kaçırmaya yetiyor. Morallerimiz bozuk. Çok kötü bir sezon yaşıyoruz'' dedi.

Ligde ilginç sonuçların alındığını ifade eden Mete, ''Doğru dürüst galibiyeti olmayan bir takımın son iki haftada aldığı sonuçlar bizi biraz düşündürmeye başladı. Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren bir takım kendi evinde kaybediyor. Bunları futbolun içinde olan sonuçlar olarak düşünmeye çalışıyoruz'' diye konuştu.

Çaykur Rizespor'un bu hallere düşmeyi hak etmediğini kaydeden Mete, şunları kaydetti: 

 ''Artık varımızı yoğumuzu sahaya yansıtmak zorundayız. Başka yolu yok. Son 3 maçımızdan mutlaka galibiyetlerle ayrılmamız gerek. Bu takımı ligde tutmak için yönetim olarak tüm gücümüzü kullanacağız. Artık herkes taşın altına elini koyacak. Hafta sonu oynayacağımız Mersin İdmanyurdu maçı çok önemli. Mersin İdmanyurdu maçından mutlaka 3 puanla ayrılmak zorundayız.''