Meteler`den Geleneksel İftar

Meteler`den Geleneksel İftar
Meteler Otomotiv A.Ş her yıl vermiş olduğu iftar yemeği geleneğinin beşincisini, Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezinde gerçekleştirdi.

Rize’nin köklü esnaflarından Meteler Otomotiv A.Ş her yıl, Rizeli esnaflarına, müşterileri, dostları, akrabaları ve çalışanlarına vermiş olduğu iftar yemeği geleneğinin Beşincisini, Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezinde gerçekleştirdi.

Yoğun katılımın olduğu, Meteler Otomotivin geleneksel iftar yemeğine, çok sayıda, Rizeli iş adamı, bürokrat, siyasetçi, esnaf ve sanatkârlarla, İyidere ilçesinden yönetici ve esnaflarla, akraba ve dostları ve Meteler A.Ş şirketlerinin yöneticiler, çalışan personeli ve aileleri fertleri katıldılar.

Meteler Otomotiv A.Ş.Genel Müdürü Serkan METE,” Ramazan ayı, bereket, mağfiret, merhamet, yardımlaşma ve paylaşma ayıdır. Biz yeni kuşaklar büyüklerimizden hep böyle gördük, bu gördüğümüz, gelenek ve göreneklerimizi, bu mübarek ayın misyonuna uygun yaşayıp ve yaşatmak için hizmet vermeye devam edeceğiz. Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz bu iftar yemeğimize katılan tüm davetli esnaf, dost, müşteri ve akrabalarımıza, çalışanlarımıza teşekkür ve dua ediyoruz. Daha nice iftar sofralarında beraber oruç açmayı Allah’tan niyaz ediyoruz.”dedi.

nevapark.jpg

İftar sonunda, İyidere ilçesinin tanınmış emekli imam hatiplerinden, M. Ali Balcı hoca dua ederek, bu hayırlı ikramlarının Rize esnafının dayanışması ve kaynaşması noktasında tüm özel kurum ve kuruluşlar tarafından gelenek haline getirilmesi duasında bulunarak, Meteler ailesine teşekkür etti.